reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Ja na 9.10. Już czekam pod gabinetem, stressss sięga zenitu (mimo, że to trzecia ciąża 🙆

Z om wychodzi 7+2, z USG 6+5. Wszystko dobrze, serduszko pięknie bije ❤️ Tak się cieszę, bo nie mam żadnych objawów ciążowych (poza większymi i bolącymi piersiami) i zastanawiałam się czy wszystko dobrze. Chciałam dołączyć zdjęcie, ale cały czas wychodzi, że wybrany plik jest za duży 🤷
Hejka :)
Też bylam na 1 wizycie według USG w tygodniu 6+5, teraz idę 9.08 ( wyjątkowo co drugi tydzień bo teraz idę do lekarza, który ma prowadzić moja ciąże, wcześniej nie było terminów )
Objawy mam identycznie, tylko bolące piersi. Zaczynam się zastanawiam czy faktycznie to normalne...
Teraz 7+5 a objawów nadal brak.

A tak z ciekawości, jak jest badanie wykonywane to już przez brzuch, to trzeba tylko rozporek rozpiąć czy jak to wyglada ?
Pytam bo nigdy takiego nie mialam 🤣

reklama
Do góry