reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Dziewczyny ja w prawdzie bardziej kwiecień ( apka pokazuje 4 kwiecień:p ale wiadomo ze będę ( jak dobrze pójdzie - marzec cesarka :p wiec będę jedna noga tu druga tam :p ale meczy mnie może ktoś mi podpowie ... heparyna ja mam takie masakryczne siniaki ... nie znalazł ktoś magicznego sposobu na nie ? Jak wbijam śliczna mała kropka i tyle a są pare godzin siniak gigant ... oszaleje tak a to dopiero przecież początek ...
Witamy 😊 Mam to samo z siniakami. Najgorzej jest po prawej stronie, bo tam nieważne, w które miejsce wbiję, to od razu albo krwiak albo siniak i dzisiaj, to już nawet bolało przy wbiciu igły. Juz nawet samo złapanie tego fałdu skóry mnie boli, bo mam pole siniakowe i nie wiem totalnie, jak to ogarnąć. @MamaR może Ty masz jakąś rade?
To po dzisiejszym zastrzyku 😔

Załączniki

• 20220730_170849.jpg
    20220730_170849.jpg
    809,5 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Dziewczyny ja w prawdzie bardziej kwiecień ( apka pokazuje 4 kwiecień:p ale wiadomo ze będę ( jak dobrze pójdzie - marzec cesarka :p wiec będę jedna noga tu druga tam :p ale meczy mnie może ktoś mi podpowie ... heparyna ja mam takie masakryczne siniaki ... nie znalazł ktoś magicznego sposobu na nie ? Jak wbijam śliczna mała kropka i tyle a są pare godzin siniak gigant ... oszaleje tak a to dopiero przecież początek ...
Jeny! Jak się cieszę! 😘❤️ Tym razem będzie dobrze!!!! Zostań z nami! ❤️❤️❤️

Witamy 😊 Mam to samo z siniakami. Najgorzej jest po prawej stronie, bo tam nieważne, w które miejsce wbiję, to od razu albo krwiak albo siniak i dzisiaj, to już nawet bolało przy wbiciu igły. Juz nawet samo złapanie tego fałdu skóry mnie boli, bo mam pole siniakowe i nie wiem totalnie, jak to ogarnąć. @MamaR może Ty masz jakąś rade?
No to ja mam to samo ... takie wielkie rozlane :/ już kombinuje leżę stoję ... na bank będę cała sina za 2 tyg ...

Jak miałam krwiaka w poprzedniej ciąży to nikt nie mówił o L4 czy zwolnieniu, luteine dostałam i sam się wchłonął. A nie oszczedzalam się bo mam dwulatka na pokładzie i 4 latke 😄

W pierwszej ciąży w trzecim trymestrze ukasil mnie kleszcz i po tygodniu zrobił się rumień. Też dostałam antybiotyk i wszystko ok. Dzięki temu zdusiłam boleriozę a dziecko zdrowe się urodzilo w terminie. Będzie dobrze tym bardziej że to do ucha.

Śniło mi się dziś że krwawilam mocno. Rano od razu do WC czy to sen czy nie. Na szczęście czysto. W czwartek wizyta i nie mogę się doczekać 🥰
Martwi mnie to ze to 1 trymestr :( ale chora nie mogłam być, bakterii się nie wyleczy samemu bez antybiotyku, mam nadzieje ze będzie dobrze wszystko. 3mam kciuki za wizytę 😘

O matko 😞 dużo Was z tą heparyną 😞
Jaki jest powód tych zastrzyków jeśli mogę zapytać? Ściskam Was, mam nadzieje ze będzie się Wam to szybko goić bo jeszcze dużo czasu przed Wami 😘

reklama
Aaaa właśnie myslam o tobie :p ze muszę się pochwalić hehe a to zostaje w marcu a co mi tam ;p
Koniecznie! 😍 ja w poniedziałek dopiero mam pierwsza wizytę…. I już mam mega stresa, bo ostatnio w 8tc było poronienie. Teraz w 8 tc idę potwierdzić i mam nadzieje ze ja tu miejsce zagrzeje do marca 😉 jak się czujesz?

Do góry