reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Dziewczyny ja w prawdzie bardziej kwiecień ( apka pokazuje 4 kwiecień:p ale wiadomo ze będę ( jak dobrze pójdzie - marzec cesarka :p wiec będę jedna noga tu druga tam :p ale meczy mnie może ktoś mi podpowie ... heparyna ja mam takie masakryczne siniaki ... nie znalazł ktoś magicznego sposobu na nie ? Jak wbijam śliczna mała kropka i tyle a są pare godzin siniak gigant ... oszaleje tak a to dopiero przecież początek ...
Witamy 😊 Mam to samo z siniakami. Najgorzej jest po prawej stronie, bo tam nieważne, w które miejsce wbiję, to od razu albo krwiak albo siniak i dzisiaj, to już nawet bolało przy wbiciu igły. Juz nawet samo złapanie tego fałdu skóry mnie boli, bo mam pole siniakowe i nie wiem totalnie, jak to ogarnąć. @MamaR może Ty masz jakąś rade?
To po dzisiejszym zastrzyku 😔

Załączniki

• 20220730_170849.jpg
    20220730_170849.jpg
    809,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Dziewczyny ja w prawdzie bardziej kwiecień ( apka pokazuje 4 kwiecień:p ale wiadomo ze będę ( jak dobrze pójdzie - marzec cesarka :p wiec będę jedna noga tu druga tam :p ale meczy mnie może ktoś mi podpowie ... heparyna ja mam takie masakryczne siniaki ... nie znalazł ktoś magicznego sposobu na nie ? Jak wbijam śliczna mała kropka i tyle a są pare godzin siniak gigant ... oszaleje tak a to dopiero przecież początek ...
Jeny! Jak się cieszę! 😘❤️ Tym razem będzie dobrze!!!! Zostań z nami! ❤️❤️❤️

Witamy 😊 Mam to samo z siniakami. Najgorzej jest po prawej stronie, bo tam nieważne, w które miejsce wbiję, to od razu albo krwiak albo siniak i dzisiaj, to już nawet bolało przy wbiciu igły. Juz nawet samo złapanie tego fałdu skóry mnie boli, bo mam pole siniakowe i nie wiem totalnie, jak to ogarnąć. @MamaR może Ty masz jakąś rade?
No to ja mam to samo ... takie wielkie rozlane :/ już kombinuje leżę stoję ... na bank będę cała sina za 2 tyg ...

Jak miałam krwiaka w poprzedniej ciąży to nikt nie mówił o L4 czy zwolnieniu, luteine dostałam i sam się wchłonął. A nie oszczedzalam się bo mam dwulatka na pokładzie i 4 latke 😄

W pierwszej ciąży w trzecim trymestrze ukasil mnie kleszcz i po tygodniu zrobił się rumień. Też dostałam antybiotyk i wszystko ok. Dzięki temu zdusiłam boleriozę a dziecko zdrowe się urodzilo w terminie. Będzie dobrze tym bardziej że to do ucha.

Śniło mi się dziś że krwawilam mocno. Rano od razu do WC czy to sen czy nie. Na szczęście czysto. W czwartek wizyta i nie mogę się doczekać 🥰
Martwi mnie to ze to 1 trymestr :( ale chora nie mogłam być, bakterii się nie wyleczy samemu bez antybiotyku, mam nadzieje ze będzie dobrze wszystko. 3mam kciuki za wizytę 😘

O matko 😞 dużo Was z tą heparyną 😞
Jaki jest powód tych zastrzyków jeśli mogę zapytać? Ściskam Was, mam nadzieje ze będzie się Wam to szybko goić bo jeszcze dużo czasu przed Wami 😘

reklama
Aaaa właśnie myslam o tobie :p ze muszę się pochwalić hehe a to zostaje w marcu a co mi tam ;p
Koniecznie! 😍 ja w poniedziałek dopiero mam pierwsza wizytę…. I już mam mega stresa, bo ostatnio w 8tc było poronienie. Teraz w 8 tc idę potwierdzić i mam nadzieje ze ja tu miejsce zagrzeje do marca 😉 jak się czujesz?

Do góry