Karooola28
Fanka BB :)
Wiesz co ja miałam tydzień temu tsh 1,3 w czwartek a w ten czwartek 4,0…Coś musisz jeszcze brać oprócz euthyrox/letrox? Kurcze, zastanawiam się czy nie za późno będę miała tą wizytę u gin (w 8 tc). Kontaktowałam się tylko z endokrynologiem. Też zwiększył mi dawkę i zapisał jodid, no i badania tsh. Niby wynik mam w normie, ale zwiększył mi się z niespełna 1 w kwietniu do 2,5 teraz. Mój prowadzący endokrynolog chyba ma urlop, bo nic mi nie odpisał. Nie wiem czy tej wizyty nie przełożyć....
I mam dawkę zwiekszona z 88mg na 125 mg, moja endokrynolog jest do wtorku niedostępna wiec nie chciałam ryzykować a jak zadzwoniłam żeby ginekolog mi przepisał to powiedzieli ze muszę przyjść on potwierdzi i wtedy przepisze jeśli będzie ciąża. A endokrynolog mi powiedziała ze trzeba zwiększyć od razu jak się tylko dowiem, ja bym przyspieszyła wizytę
Powiedział żeby brać femibion, żebym się pokazała 11.07 ze powinno być więcej widać ale serca nie będzie dopiero w kolejnym tygodniu ale chce zobaczyć czy się rozwija prawidłowo ciąża