Natalia1991991
Fanka BB :)
nie, nie mam, straciłam po 20 tygodniu dziewczynke, teraz druga ciążąJa już się zgubiłam,wiem że jedna ciążę straciłaś ale masz dziecko ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie, nie mam, straciłam po 20 tygodniu dziewczynke, teraz druga ciążąJa już się zgubiłam,wiem że jedna ciążę straciłaś ale masz dziecko ?
Gratulacje! Ja dopiero za miesiąc!Lekarz szukał szukał i znalazł ziarenko 3mm ustytuowane prawidłowo
Zwiększył dawkę leków na tarczyce i przepisał witaminy i mam przyjść 11.07.
Z wrażenia zapytałam tylko o aktywność fizyczna
ooo piękne maleństwoLekarz szukał szukał i znalazł ziarenko 3mm ustytuowane prawidłowo
Gratulacje superLekarz szukał szukał i znalazł ziarenko 3mm ustytuowane prawidłowo
Gratuluję!! Ja nie mogę doczekać się wizyty. Co za emocje!Lekarz szukał szukał i znalazł ziarenko 3mm ustytuowane prawidłowo
To chyba jakoś klucz -może klucz do szczęściaGratuluję!! Ja nie mogę doczekać się wizyty. Co za emocje!
P. S. Chciałam kliknąć serduszko, ale kliknęłam jakąś marchewkę i nie umiem zmienić.
Coś musisz jeszcze brać oprócz euthyrox/letrox? Kurcze, zastanawiam się czy nie za późno będę miała tą wizytę u gin (w 8 tc). Kontaktowałam się tylko z endokrynologiem. Też zwiększył mi dawkę i zapisał jodid, no i badania tsh. Niby wynik mam w normie, ale zwiększył mi się z niespełna 1 w kwietniu do 2,5 teraz. Mój prowadzący endokrynolog chyba ma urlop, bo nic mi nie odpisał. Nie wiem czy tej wizyty nie przełożyć....Lekarz szukał szukał i znalazł ziarenko 3mm ustytuowane prawidłowo
Spoko kliknęłaś że przyda Ci się mój wpisGratuluję!! Ja nie mogę doczekać się wizyty. Co za emocje!
P. S. Chciałam kliknąć serduszko, ale kliknęłam jakąś marchewkę i nie umiem zmienić.