reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Ja wczoraj dzwonię do męża pytam co u niego, on później pyta co u mnie (przecież po to dzwonię żeby zapytał 🤪) mówię mu ze zle… a on, ze jak zle to oznacza ze wszystko dobrze 🙈 i weź tu ponarzekaj 😂

@spelnicmarzenie gratulacje ❤️☺️

Która dzisiaj wizytuje.? 😊
mój tez tak mówi 😂 ostatnio chciał mi coś doradzić jak mi było niedobrze i mówi „idź weź zimny prysznic bo ten upał to Ci nie służy” 😂

reklama
Hej dziewczyny ❤ życzę wszystkim miłego dnia! 😉 a przy okazji chciałabym się pochwalić bo mialam wczoraj pierwsze usg, iii co prawda jest tylko ale i aż pęcherzyk z ciałkiem żółtym a za 2 tygodnie powinno zacząć bić serduszko 🙉 u mnie 5+5 na tę chwile 😉 ale to są emocje nie do opisania 🙉

Hej hej.
Pytanie do kobiet spodziewających się kolejnego dziecka:
W którym tygodniu w poprzednich ciążach ustąpiły wasze objawy typu mdłości, wymioty, osłabienie?

Ja wlasnie mam dzisiaj gorszy dzien…nie wiem, czy sobie ubzduralam, ale przestaly mnie kompletnie bolec piersi. Moge je dotykac, sciskac i nic, a wczesniej przeszkadzal mi nawet prysznic…jestem juz tak negatywnie nastawiona, ze nie wiem. Chce mi sie caly czas plakac, ze stracilam druga ciaze, cos mi caly czas mowi, ze to plamienie bylo oznaka tego, ze serduszko przestalo bic…a przeraza mnie moja intuicja, bo zazwyczaj mam racje. Przepraszam, ze Wam tak biadole, ale zyje jak na szpilkach i mam bardzo zle mysli…🥺 boje sie drugiej wizyty jak cholera. Bo podejrzewam co uslysze.

Ja wlasnie mam dzisiaj gorszy dzien…nie wiem, czy sobie ubzduralam, ale przestaly mnie kompletnie bolec piersi. Moge je dotykac, sciskac i nic, a wczesniej przeszkadzal mi nawet prysznic…jestem juz tak negatywnie nastawiona, ze nie wiem. Chce mi sie caly czas plakac, ze stracilam druga ciaze, cos mi caly czas mowi, ze to plamienie bylo oznaka tego, ze serduszko przestalo bic…a przeraza mnie moja intuicja, bo zazwyczaj mam racje. Przepraszam, ze Wam tak biadole, ale zyje jak na szpilkach i mam bardzo zle mysli…🥺 boje sie drugiej wizyty jak cholera. Bo podejrzewam co uslysze.
Kochana spokojnie. U mnie też były dni, że piersi nie bolały a innej nocy wybudzałam się w nocy z bólu. To nie musi oznaczać nic złego. Kiedy masz kolejna wizytę? W którym jesteś tygodniu?

Kochana spokojnie. U mnie też były dni, że piersi nie bolały a innej nocy wybudzałam się w nocy z bólu. To nie musi oznaczać nic złego. Kiedy masz kolejna wizytę? W którym jesteś tygodniu?
dzisiaj teoretycznie 7+6…dziekuje za slowa otuchy ❤️ ale dla mnie to wyglada po prostu zbyt oczywiscie, zeby miec zludne nadzieje. Ciaza mimo testow owulacyjnych niby mlodsza, a jesli nie to za maly CLR. Potem plamienie i powolny brak objawow…tak bardzo bym chciala jeszcze miec w sobie nadzieje…

reklama
Do góry