reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Gdzies czytałam że takie są zalecenia.
Faktycznie trochę zgłębiłam wiedzę i są jakieś nowe zalecenia odnośnie tej szczepionki. Ja mam dwójkę dzieci w wieku 9 i 7 lat i nawet nie usłyszałam wtedy od nikogo żeby się zaszczepić aby zabezpieczyć przed ta choroba dziecko… jakoś dzieciaki odchowałam. Ale dopytam swoją lekarkę o to… bo wiem ze pech niestety się zdarza a my dopiero jak nas coś spotka otwieramy na coś oczy…

reklama
ja dalej karmie (14miesiecy) i już pół włosów mi wypadło i biorę x miesięcy suplementy itp ale chyba nie da się tego zatrzymać dopóki będę karmić :( już przestałam się przejmować
ja brałam suple po których miałam piękne włosy, ale niestety jak odstawiłam przy ciąży to lecą😭

@spelnicmarzenie , jak sytuacja po wizycie?
♥️
Dziewczyny! Spieszę z wiadomościami! Jak na złość telefon mi padł i nikt nie miał ładowarki! A od 18 o Was cały czas myślałam!

A wiec tak: jest serduszko! 124 uderzenia! 7mm fasolka, 6+4 (z okresu było 7+3! - dużo młodsza!) termin na 18.03!♥️🥹 9 mam kolejna wizytę! Już na dzień dzisiejszy doktor powiedział abym nigdzie nie leciała samolotem jest to aż 9h wiec stwierdził i zaproponował abym nigdzie nie leciała.

Co do plamienia dostałam progesteron na 14 dni dopochwowo! Mówi mi, ze plamienie nie jest od ciazy - w ogóle nie zrozumiałam zbytnio od czego ale, ze mam odpoczywac, oszczędzać się i nie przegrzewać. Mam bardzo niski puls przez te upały!
Teraz na 2 tygodnie zostaje w domu i pracuje sobie z domu - nie mam stresującej pracy wiec jak najbardziej mogę ja wykonywać.
Schudłam 3kg przez to, ze nie mogę jeść!

Już wiem jak się czułyście widząc serduszko! 🥹

Załączniki

• IMG_3216.jpg
    IMG_3216.jpg
    298,5 KB · Wyświetleń: 68
♥️
Dziewczyny! Spieszę z wiadomościami! Jak na złość telefon mi padł i nikt nie miał ładowarki! A od 18 o Was cały czas myślałam!

A wiec tak: jest serduszko! 124 uderzenia! 7mm fasolka, 6+4 (z okresu było 7+3! - dużo młodsza!) termin na 18.03!♥️🥹 9 mam kolejna wizytę! Już na dzień dzisiejszy doktor powiedział abym nigdzie nie leciała samolotem jest to aż 9h wiec stwierdził i zaproponował abym nigdzie nie leciała.

Co do plamienia dostałam progesteron na 14 dni dopochwowo! Mówi mi, ze plamienie nie jest od ciazy - w ogóle nie zrozumiałam zbytnio od czego ale, ze mam odpoczywac, oszczędzać się i nie przegrzewać. Mam bardzo niski puls przez te upały!
Teraz na 2 tygodnie zostaje w domu i pracuje sobie z domu - nie mam stresującej pracy wiec jak najbardziej mogę ja wykonywać.

Super wiadomość ❤

♥️

cudowne wieści ❤

♥️

Super wiadomość !:)

Co do normy cukru...mi mówiła na wizycie ,że do 95:) wysłałam wyniki zobaczymy co odpisze. Pewnie jutro dopiero.

Mniej bolą mnie piersi ,dziś 8+5 ale wg USG 3 dni do przodu...

Pół dnia bolała mnie głowa okropnie aż wzięłam Apap nawet pomógł ...w szoku jestem 😁 apetyt mi nawet wraca,mogę coś więcej zjeść,nawet swojska wędlina mi weszła z bułką....idę spać. Jakiś ciężki dzień dziś miałam ...

reklama
Co do normy cukru...mi mówiła na wizycie ,że do 95:) wysłałam wyniki zobaczymy co odpisze. Pewnie jutro dopiero.

Mniej bolą mnie piersi ,dziś 8+5 ale wg USG 3 dni do przodu...

Pół dnia bolała mnie głowa okropnie aż wzięłam Apap nawet pomógł ...w szoku jestem 😁 apetyt mi nawet wraca,mogę coś więcej zjeść,nawet swojska wędlina mi weszła z bułką....idę spać. Jakiś ciężki dzień dziś miałam ...
Ja też się od kilku dni lepiej się czuje, mdli mnie tylko jak jestem głodna, raczej do południa o stałych godzinach wiec wiem kiedy zrobić sobie drugie śniadanko (i trzecie🙈) żeby tego uniknąć. Tylko wczoraj był u mnie dłużnik na wywiadzie alimentacyjnym, niby miał jakiś dom, ale bez bieżącej wody wiec możecie sobie wyobrazić jaką woń wokół siebie roztaczał 🤢 (chociaż lepiej nie). Jeszcze teraz z tym wyczulonym węchem... ciężko było...

Do góry