reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Gdzies czytałam że takie są zalecenia.
Faktycznie trochę zgłębiłam wiedzę i są jakieś nowe zalecenia odnośnie tej szczepionki. Ja mam dwójkę dzieci w wieku 9 i 7 lat i nawet nie usłyszałam wtedy od nikogo żeby się zaszczepić aby zabezpieczyć przed ta choroba dziecko… jakoś dzieciaki odchowałam. Ale dopytam swoją lekarkę o to… bo wiem ze pech niestety się zdarza a my dopiero jak nas coś spotka otwieramy na coś oczy…

reklama
ja dalej karmie (14miesiecy) i już pół włosów mi wypadło i biorę x miesięcy suplementy itp ale chyba nie da się tego zatrzymać dopóki będę karmić :( już przestałam się przejmować
ja brałam suple po których miałam piękne włosy, ale niestety jak odstawiłam przy ciąży to lecą😭

@spelnicmarzenie , jak sytuacja po wizycie?
♥️
Dziewczyny! Spieszę z wiadomościami! Jak na złość telefon mi padł i nikt nie miał ładowarki! A od 18 o Was cały czas myślałam!

A wiec tak: jest serduszko! 124 uderzenia! 7mm fasolka, 6+4 (z okresu było 7+3! - dużo młodsza!) termin na 18.03!♥️🥹 9 mam kolejna wizytę! Już na dzień dzisiejszy doktor powiedział abym nigdzie nie leciała samolotem jest to aż 9h wiec stwierdził i zaproponował abym nigdzie nie leciała.

Co do plamienia dostałam progesteron na 14 dni dopochwowo! Mówi mi, ze plamienie nie jest od ciazy - w ogóle nie zrozumiałam zbytnio od czego ale, ze mam odpoczywac, oszczędzać się i nie przegrzewać. Mam bardzo niski puls przez te upały!
Teraz na 2 tygodnie zostaje w domu i pracuje sobie z domu - nie mam stresującej pracy wiec jak najbardziej mogę ja wykonywać.
Schudłam 3kg przez to, ze nie mogę jeść!

Już wiem jak się czułyście widząc serduszko! 🥹

Załączniki

• IMG_3216.jpg
    IMG_3216.jpg
    298,5 KB · Wyświetleń: 59
♥️
Dziewczyny! Spieszę z wiadomościami! Jak na złość telefon mi padł i nikt nie miał ładowarki! A od 18 o Was cały czas myślałam!

A wiec tak: jest serduszko! 124 uderzenia! 7mm fasolka, 6+4 (z okresu było 7+3! - dużo młodsza!) termin na 18.03!♥️🥹 9 mam kolejna wizytę! Już na dzień dzisiejszy doktor powiedział abym nigdzie nie leciała samolotem jest to aż 9h wiec stwierdził i zaproponował abym nigdzie nie leciała.

Co do plamienia dostałam progesteron na 14 dni dopochwowo! Mówi mi, ze plamienie nie jest od ciazy - w ogóle nie zrozumiałam zbytnio od czego ale, ze mam odpoczywac, oszczędzać się i nie przegrzewać. Mam bardzo niski puls przez te upały!
Teraz na 2 tygodnie zostaje w domu i pracuje sobie z domu - nie mam stresującej pracy wiec jak najbardziej mogę ja wykonywać.

Super wiadomość ❤

♥️

cudowne wieści ❤

♥️

Super wiadomość !:)

Co do normy cukru...mi mówiła na wizycie ,że do 95:) wysłałam wyniki zobaczymy co odpisze. Pewnie jutro dopiero.

Mniej bolą mnie piersi ,dziś 8+5 ale wg USG 3 dni do przodu...

Pół dnia bolała mnie głowa okropnie aż wzięłam Apap nawet pomógł ...w szoku jestem 😁 apetyt mi nawet wraca,mogę coś więcej zjeść,nawet swojska wędlina mi weszła z bułką....idę spać. Jakiś ciężki dzień dziś miałam ...

reklama
Co do normy cukru...mi mówiła na wizycie ,że do 95:) wysłałam wyniki zobaczymy co odpisze. Pewnie jutro dopiero.

Mniej bolą mnie piersi ,dziś 8+5 ale wg USG 3 dni do przodu...

Pół dnia bolała mnie głowa okropnie aż wzięłam Apap nawet pomógł ...w szoku jestem 😁 apetyt mi nawet wraca,mogę coś więcej zjeść,nawet swojska wędlina mi weszła z bułką....idę spać. Jakiś ciężki dzień dziś miałam ...
Ja też się od kilku dni lepiej się czuje, mdli mnie tylko jak jestem głodna, raczej do południa o stałych godzinach wiec wiem kiedy zrobić sobie drugie śniadanko (i trzecie🙈) żeby tego uniknąć. Tylko wczoraj był u mnie dłużnik na wywiadzie alimentacyjnym, niby miał jakiś dom, ale bez bieżącej wody wiec możecie sobie wyobrazić jaką woń wokół siebie roztaczał 🤢 (chociaż lepiej nie). Jeszcze teraz z tym wyczulonym węchem... ciężko było...

Do góry