reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Hej. Doktorka mi odpisała ,że zlecimy wcześniej krzywa cukrzycowa. Narazie ograniczać słodkie ,białe pieczywo ,makarony ...
A do FT3 napisała że jest ok ale FT4 w dolnej granicy i skonsultować z Endo.
Dziewczyny czy na tym etapie może to szkodzić dziecku? Jak narazie mieszczę sie w normie ,ale granica dolna. 0.96 mój wynik a norma od 0.90

reklama
a u mnie to się totalnie zmienia bo tydzień temu wyglądałam jakbym już ten brzuch naprawdę miała, a teraz znowu nie. Wiec wydaje mi się że to jest kwestia nawodnienia, wzdęć i tego typu rzeczy
Tez odnoszę takie wrażenie. Ale mam dni ze nawet muszę majtki zmieniać bo mam wrażenie ze mnie uciskają i nie fajne takie odczucie mam… ale to zależy od dnia.
Ja ostatnio martwiłam się, że brzuch mnie prawie nic nie pobolewa, dziś znów zaczął i martwię się, że pobolewa 😂 kobiecie w ciąży nie dogodzisz
Tez ostatnio się cieszyłam ze skończył bolec, a wczoraj wieczorem miałam stracha bo bolał jak na miesiączkę…

U mnie dziewczyny pojawił się mega problem z laktoza 😢 mam ochotę na mleko, ale nie moge, bo czuje się po nim koszmarnie. Ostatnio miałam ochotę na loda i chwile po nim już mnie ruszyło. Przedwczoraj zjadłam jogurta i ciagle mi w brzuchu jeździło… dzisiaj kupiłam już sobie to bez laktozy, ale jestem zdumiona bo przed ciąża nic takiego się nie działo…

Do góry