reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Hej. Doktorka mi odpisała ,że zlecimy wcześniej krzywa cukrzycowa. Narazie ograniczać słodkie ,białe pieczywo ,makarony ...
A do FT3 napisała że jest ok ale FT4 w dolnej granicy i skonsultować z Endo.
Dziewczyny czy na tym etapie może to szkodzić dziecku? Jak narazie mieszczę sie w normie ,ale granica dolna. 0.96 mój wynik a norma od 0.90

reklama
a u mnie to się totalnie zmienia bo tydzień temu wyglądałam jakbym już ten brzuch naprawdę miała, a teraz znowu nie. Wiec wydaje mi się że to jest kwestia nawodnienia, wzdęć i tego typu rzeczy
Tez odnoszę takie wrażenie. Ale mam dni ze nawet muszę majtki zmieniać bo mam wrażenie ze mnie uciskają i nie fajne takie odczucie mam… ale to zależy od dnia.
Ja ostatnio martwiłam się, że brzuch mnie prawie nic nie pobolewa, dziś znów zaczął i martwię się, że pobolewa 😂 kobiecie w ciąży nie dogodzisz
Tez ostatnio się cieszyłam ze skończył bolec, a wczoraj wieczorem miałam stracha bo bolał jak na miesiączkę…

U mnie dziewczyny pojawił się mega problem z laktoza 😢 mam ochotę na mleko, ale nie moge, bo czuje się po nim koszmarnie. Ostatnio miałam ochotę na loda i chwile po nim już mnie ruszyło. Przedwczoraj zjadłam jogurta i ciagle mi w brzuchu jeździło… dzisiaj kupiłam już sobie to bez laktozy, ale jestem zdumiona bo przed ciąża nic takiego się nie działo…

Do góry