reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Jestem po wizycie i w sumie wiem, że nic nie wiem 😅 Byłam dzisiaj, bo chciałam sprawdzić czy chociaż pęcherzyk jest dobrze ulokowany, ale babka mi USG nie zrobiła, zbadała tylko ręką i powiedziała "No, ładnie tu wszystko rośnie" 😅 To była wizyta w Lux i założyła mi już tą ich kartę ciąży i powiedziała, że mam się zapisać na USG do 10tc, i że jak wszystko będzie ok, to mam wtedy zrobić wszystkie badania, a na tym najbardziej mi zależało żeby nie płacić. Wiec w przyszłym tygodniu mam wizytę i swojej gin i mam nadzieję, że będę już wiedziała na czym stoję.

reklama
Matko dziewczyny a czy wami tez tak targają hormony ? u mnie dziś 7+4 w tamtym tygodniu dopadły mnie te mega wymioty ale lekarz przepisał leki fajnie pomogły co prawda muli mnie tak do południa ale to jest do przeżycia ale no normlanie nie mogę sobie poradzić ze swoimi emocjami jestem ogółem osobą dosyć impulsywną łatwo można mnie zdenerwować ale teraz to przechodzi ludzkie pojęcie i jednego dnia jestem normalnie jak osa lepiej nie podchodzić a drugiego mam tak zamulam że najchętniej bym cały dzień przeleżała w łóżku, zresztą spać mi się chce cały czas jestem po prostu tak niedojebana że nie wiem i dobija mnie ten stan mam nadzieję że to szybko przejdzie bo jest dramat :D też nie chce żeby było że narzekam bo ja się bardzo cieszę że się udało ale nie sądziła że ciąża od początku mnie tak przeora fizycznie i psychicznie w sumie :D

Hej, kończy mi się kwas foliowy i chce zacząć brac witaminy Pregna czy inne natomiast w każdych są kwasy Omega, a mam super przyswajalny olej który biore osobno, czy kojarzycie witaminy dla kobiet w ciąży bez omegi? Chyba ze biorąc osobno swój olej plus to co w tabletkach nie będzie za dużo i tak? Co mysliscie?
ja biorę Femibion i tu w składzie nie ma kwasów Omega.

Jestem po wizycie i w sumie wiem, że nic nie wiem 😅 Byłam dzisiaj, bo chciałam sprawdzić czy chociaż pęcherzyk jest dobrze ulokowany, ale babka mi USG nie zrobiła, zbadała tylko ręką i powiedziała "No, ładnie tu wszystko rośnie" 😅 To była wizyta w Lux i założyła mi już tą ich kartę ciąży i powiedziała, że mam się zapisać na USG do 10tc, i że jak wszystko będzie ok, to mam wtedy zrobić wszystkie badania, a na tym najbardziej mi zależało żeby nie płacić. Wiec w przyszłym tygodniu mam wizytę i swojej gin i mam nadzieję, że będę już wiedziała na czym stoję.
co ty gadasz 😳😱 a może ona ma jakieś paranormalne zdolności 🤔 ja w Lux za każdym razem mam usg zrobione więc dziwne ze bez zrobienia usg założyła ci kartę ciąży .

A ja witam się w 9 tygodniu ciąży 😁 dzisiaj moja starsza córa wraca z wakacji, chyba powiemy dziewczynom, że będą miały rodzeństwo. Jestem zestresowana, bo nie wiem, jakich reakcji się spodziewać. Ale liczę, że będzie dobrze...
Dziewczyny, macie jakieś zachcianki? Ja na slodkie nie mogę patrzeć, ale mam mega ochotę na ogórki kiszone, musztardę, śledzie itp 😂
Ja wczoraj też jadłam śledzie 😁
U mnie zależy, raz mam ochotę na zupy, raz na większą ilość owocy, a innym razem na pierogi z kapustą i grzybami, czy naleśniki z owocami. U mnie jest jeden minus, boje się jeść po godzinie 16 bo wtedy mam największe 🤢🤢🤢

reklama
Do góry