reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Wiem, że masz źle przeżycia, ja też. Ale ciąża każda inna. Moja córka rodziła się bardzo długo, parte trzy godziny. Ale zdrowa i cudowna. A Synek dwie, trzy godzinki. I od razu mi go zabrali... Co będzie teraz nie mam pojęcia. Ja jestem 7,8 kg na plusie. I nawet nie chciałam zrzucać, bo wiedziałam że chce następne dziecko bardzo szybko. Jak się dziecko urodzi, to stres, nerwy, brak czasu i się schudnie. Potem spacery z maluchem, może jakiś fitness dla.mam, czysta micha i się schudnie. Ja też będę musiała się wziąć za siebie ;)
no ja próbowałam wszystko i na nic. więc trudno.

Powiem Wam, se tak mi się robi słabo że nie wiem co jest grane. I boję się, że to wynika z moich chorób układu nerwowego i psychiatrycznych w dużej mierze. Macie jakiś sposób na to? Kawa, cola? Czy właśnie gorzej po kofeinie?

Ojej. Może dostaniesz coś przeciw wymiotom na początek,myślę że na pewno coś takiego jest. Współczuję. Ja zwymiotowałam raz jak do tej pory i miłe to nie było 😔

Dziewczyny czy któraś bolą plecy? Tak niżej bardziej jak kość ogonowa /lekko wyżej? Nie tak że boli intensywnie ale tak nyje...bo już się martwię
Mnie. Ja w maju miałam rwę kulszowa. Niestety teraz w ciąży jest coraz gorzej z moimi plecami. Boje się co będzie dalej jak maluszek urośnie.

no ja próbowałam wszystko i na nic. więc trudno.
Na schudnięcie? Ktoś mi na forum kiedyś odpisał, bo zakładałem temat jak schudnąć po porodzie i przy kp. Żeby iść do.lekarza i są jakieś leki na brak łaknienia. Dodatkowo trzeba sprawdzić czy się nie ma.cukrzycy i IO. Do tego jeśli metabolizm słaby u mnie to będą hektolitry łez, wnerwu, płaczu, ale wiem, że będę potrafiła schudnąć ale jak ja mam zrzucić 40 kg, nie wiem🙃 ale to wszystko będzie na ostro jak już nie będę karmić i ureguluje sprawy z szyjka i macica, bo tam mam też problemy.

Czy Was od czegoś też odrzuciło? Ja nie.moge teraz zjeść parówek za bardzo, kiełbas, kabanosow,musztardy. Czarna kawa bleee.
A słodkie paczusie, chleb z masłem i dżemem wchodzą mi jak szalone🤦🤦🤦 no i zjadłabym sobie rybkę i surówkę z kapusty 🙂

Na schudnięcie? Ktoś mi na forum kiedyś odpisał, bo zakładałem temat jak schudnąć po porodzie i przy kp. Żeby iść do.lekarza i są jakieś leki na brak łaknienia. Dodatkowo trzeba sprawdzić czy się nie ma.cukrzycy i IO. Do tego jeśli metabolizm słaby u mnie to będą hektolitry łez, wnerwu, płaczu, ale wiem, że będę potrafiła schudnąć ale jak ja mam zrzucić 40 kg, nie wiem🙃 ale to wszystko będzie na ostro jak już nie będę karmić i ureguluje sprawy z szyjka i macica, bo tam mam też problemy.
no ja nie żarłam i w ciąży i po, cukrzycy nie mam sprawdzałałm hormony też i nic. ani kg nie schudłam.

Czy Was od czegoś też odrzuciło? Ja nie.moge teraz zjeść parówek za bardzo, kiełbas, kabanosow,musztardy. Czarna kawa bleee.
A słodkie paczusie, chleb z masłem i dżemem wchodzą mi jak szalone🤦🤦🤦 no i zjadłabym sobie rybkę i surówkę z kapusty 🙂
ja zrezygnowałam całkiem z cukru, węglowodanów też staram się unikać, dużo warzyw, swój nabiał i swoje mięso

Mnie. Ja w maju miałam rwę kulszowa. Niestety teraz w ciąży jest coraz gorzej z moimi plecami. Boje się co będzie dalej jak maluszek urośnie.
Ja już się przestraszyłam że to cos złego,wiecie o czym myślę. Ale nie jest to mocny ból.takie hmmm muskanie jak by .ale może macica rośnie i tak się rozpycha ?

reklama
Mnie odrzucają chemiczne zapachy typu proszek do prania, perfumy, nawet żel pod prysznic :D

Do góry