reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

i
nie atakuję. Po prostu uważam, że powinnaś skorzystać z pomocy. Forumowe koleżanki nie rozwiążą problemu. Twoje posty są niejasne, ja Cię nie znam osobiście więc nie dziw się, że podchodzę do tego z nieufnością. I tyle, kończę moje komentarze na ten temat.
i korzystam. nie oczekuję, że ktoś rozwiążę moje problemy. Po prostu panicznie się boję porodu i tego co będzie. Nie chcę przechodzić tego samego drugi raz co już przeszłam. i tyle.

reklama
hej dziewczyny! według moich obliczeń dzisiaj 6t3d, dzisiaj pierwsza wizyta u lekarza, martwię się bo dzisiaj pojawiło się brązowe plamienie.. czy któraś z Was miala podobnie i wszystko było dobrze ?
ja od jakiegoś czasu mam co jakiś czas brązowe plamienia. Byłam u lekarza, u mnie to akurat jest niewielki krwiak, mam odpoczywać, dostałam leki. Z dzisziutkiem było wszystko Ok jak byłam na wizycie 7+4, serducho biło. W środę idę znowu. Mam nadzieję że wszystko Ok, a krwiak po prostu się oczyszcza albo wchłania.

Cześć dziewczyny:)
Weekend miałam dość intensywny, więc nie miałam kiedy się odzywać.
Dzisiaj tydzień 7+3 i pierwsza wizyta u lekarza. Pol nocy nie spałam, boje się co na Usg zobacze, albo nie zobacze :/
Bardzooo dlugo wyczekiwana ciąża...
Czuje się dobrze, jak czytam wasze wpisy to zastanawiam się czy ze mną jest coś nie tak :/
Tylko sutki mnie pobolewają.
Trzymajcie mocno kciuki! :)

Dzisiaj tydzień 7+3 i pierwsza wizyta u lekarza. Pol nocy nie spałam, boje się co na Usg zobacze, albo nie zobacze :/
Czuje się dobrze, jak czytam wasze wpisy to zastanawiam się czy ze mną jest coś nie tak :/
zazdro, gdyby mi wizyty nie przenieśli, to też bym miała dziś, a tak muszę czekać do jutra. Normalnie wieki ;)
Trzymam kciuki.

Trzymamy mocno :) daj później znać co i jak :)

cze
czemu nie tak? ja przez całą ciążę miałam zero dolegliwości i zachcianek. i teraz też tak samo. nic mnie nie boli i nie ciągnie. mdłości też nie mam.

reklama
U mnie 7+4 i jutro pierwsza wizyta i doskonale rozumiem twòj stres. W nocy ròwnież nie mogłam spać. Bardzo się denerwuję, czy wszystko będzie ok, tym bardziej, że w sobotę miałam plamienie :( o której godzinie masz wizytę? Daj znać co i jak.

Do góry