reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Ja zobaczę co powiem moj lekarz. Wiem, ze gdybym nie miała tego poronienia to miałabym tylko usg. Teraz nie wiem jak lekarz zadecyduje. Chociaż wg tego co czytałam to niekiedy coś w tych badaniach wyjdzie a okazuje się ze dziecko rodzi się zdrowe a niekiedy nic nie wychodzi i jest chore, bo przecież wszystkiego te badania nie wykryją. No ale jak lekarz zaleci to raczej rozważę na tak.
Ja robiłam sanco było ok a dziecko chore. teraz mogę zrobić właśnie ze wskazań ale się boję tej wiedzy.

reklama
Ja robiłam sanco było ok a dziecko chore. teraz mogę zrobić właśnie ze wskazań ale się boję tej wiedzy.
Niekiedy jak jednak coś wyjdzie to można się przygotowac chociażby pod wzgledem porodu w odpowiednim szpitalu… wierze Tobie, ze nie ufasz już tym badaniom, ale jednak tak jak mowilam nie wszystko są w stanie odkryć…

Niekiedy jak jednak coś wyjdzie to można się przygotowac chociażby pod wzgledem porodu w odpowiednim szpitalu… wierze Tobie, ze nie ufasz już tym badaniom, ale jednak tak jak mowilam nie wszystko są w stanie odkryć…
ja na sanco/ nifty się nie zdecyduję właśnie ze względu na to, że tam wady genetyczne wykrywają, a nie każda choroba jest związana z wada genetyczną. a usg prenatalne się boję zwyczajnie.

reklama
Ja jutro będę pytać położna na temat badań. Albo nifty albo badania dostępne w kraju w którym mieszkam (zespół Downa, Patau i Edwardsa).

Do góry