Helilo
Fanka BB :)
to prawda plus terapia, trzeba się ratować jak najszybciej!To co ten psychiatra robi? Depresję w ciąży też można leczyć lekami. Nieleczona może mieć fatalne skutki dla dziecka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to prawda plus terapia, trzeba się ratować jak najszybciej!To co ten psychiatra robi? Depresję w ciąży też można leczyć lekami. Nieleczona może mieć fatalne skutki dla dziecka.
to prawda plus terapia, trzeba się ratować jak najszybciej!
ja bym skonsultowała, dobrze że masz dziś wizytę.hej dziewczyny! według moich obliczeń dzisiaj 6t3d, dzisiaj pierwsza wizyta u lekarza, martwię się bo dzisiaj pojawiło się brązowe plamienie.. czy któraś z Was miala podobnie i wszystko było dobrze ?
No to jak miało Ci to pomóc skoro nie byłaś jeszcze na żadnej wizycie? Natalia? Coś kręcisz.na razie czekam do 1 wizyty za tydzień.
czekam do wizyty u ginekologa. wtedy będą leki ustalać.No to jak miało Ci to pomóc skoro nie byłaś jeszcze na żadnej wizycie? Natalia? Coś kręcisz.
miło, że atakujesz.....No to jak miało Ci to pomóc skoro nie byłaś jeszcze na żadnej wizycie? Natalia? Coś kręcisz.
nie atakuję. Po prostu uważam, że powinnaś skorzystać z pomocy. Forumowe koleżanki nie rozwiążą problemu. Twoje posty są niejasne, ja Cię nie znam osobiście więc nie dziw się, że podchodzę do tego z nieufnością. I tyle, kończę moje komentarze na ten temat.miło, że atakujesz.....