reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

U mnie 7+4 i jutro pierwsza wizyta i doskonale rozumiem twòj stres. W nocy ròwnież nie mogłam spać. Bardzo się denerwuję, czy wszystko będzie ok, tym bardziej, że w sobotę miałam plamienie :( o której godzinie masz wizytę? Daj znać co i jak.
O 12.20 :)
Oczywiście dam znać.
Dzięki dziewczyny :*

reklama
Mnie tylko trochę sutki teraz bolą, ale na sama myśl o jedzeniu wszystko staje mi w gardle. Wczoraj rodzinka wprosiła się na grilla, wiecie jaki miałam problem… no przecież musiałam coś zjeść… bo juz podpadło ze piwa nie chce, ale tu się wymigalam ze gardło mnie boli i rozkłada choroba wiec biorę jakieś niby leki… za 3 tygodnie mamy urodzinki syna i mam nadzieje ze mi przejdzie ten jadłowstręt bo nie wiem jak ja to jedziecie nawet przygotuje…

reklama
Ponawiam pytanie: robicie badania prenatalne?
Ja zobaczę co powiem moj lekarz. Wiem, ze gdybym nie miała tego poronienia to miałabym tylko usg. Teraz nie wiem jak lekarz zadecyduje. Chociaż wg tego co czytałam to niekiedy coś w tych badaniach wyjdzie a okazuje się ze dziecko rodzi się zdrowe a niekiedy nic nie wychodzi i jest chore, bo przecież wszystkiego te badania nie wykryją. No ale jak lekarz zaleci to raczej rozważę na tak.

Do góry