Natalia1991991
Fanka BB :)
Nie akceptuje tego jak wyglądam, a będę coraz grubsza. ciaza mnie przeprasza, na słowo poród mam dreszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy korzystałaś z porady specjalisty jak Ci rodziłyśmy ?Nie akceptuje tego jak wyglądam, a będę coraz grubsza. ciaza mnie przeprasza, na słowo poród mam dreszcze
*radziłyśmyczy korzystałaś z porady specjalisty jak Ci rodziłyśmy ?
tak ale niewiele to pomaga.*radziłyśmy
psychologa czy psychiatry? Dostałaś leki czy chodzisz na terapię? Warto skorzystać z pomocy obydwu fachowców.tak ale niewiele to pomaga.
my nie jesteśmy w stanie pomóc Ci z Twoimi problemami.psychologa czy psychiatry? Dostałaś leki czy chodzisz na terapię? Warto skorzystać z pomocy obydwu fachowców.
Kochana, troszkę czasu na to potrzeba...tak ale niewiele to pomaga.
wstydzę się tego jak wyglądam. nie jestem gruba. ale wszystko po tamtej ciąży mi zostało. Boje się porodu panicznie. Mój lekarz nie jest zwolennikiem cc i mi bez wskazań nie wypisze skierowania. Boje się ze dziecko będzie chore. Ja tez nie mam żadnych dolegliwości.Kochana, troszkę czasu na to potrzeba...
U mnie dzień jak co dzień. Niby jestem w ciąży, a tak jakbym nie była. Czuję całą sobą, że nic z tego nie będzie.
my nie jesteśmy w stanie pomóc Ci z Twoimi problemami.
chodzę do psychiatry. leki nie są wskazane teraz.psychologa czy psychiatry? Dostałaś leki czy chodzisz na terapię? Warto skorzystać z pomocy obydwu fachowców.
To co ten psychiatra robi? Depresję w ciąży też można leczyć lekami. Nieleczona może mieć fatalne skutki dla dziecka.chodzę do psychiatry. leki nie są wskazane teraz.