reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dobra jednak mnie mdli ....a piersi bardziej z boków tak przy dotyku czuje...
ciesz się każdą lepszą chwilą bez objawów!
Ja się wczoraj cieszyłam, że przestał boleć mnie brzuch, a wieczorem brzuch i kręgosłup uderzyły z podwójną siłą - aż sobie zamówiłam piłkę taką do siedzenia…
A mdli mnie codziennie! Strasznie źle to znoszę, nie nadaję się do życia 😵‍💫😵‍💫😩

Boszsze jak mi śmierdzą jajka 🤮 nie mam co dziś zjeść na śniadanie, wszystko cuchnie, nawet chleb.
ja wczoraj wymyłam cały dom, wypralam pościel, wykąpałam nawet psa, wszystko! Bo nie mogłam znieść tego smrodu.

O mężu nie wspomnę, całą noc spałam tyłkiem do niego, bo nie do zniesienia 🤣🤣🤣

A propos bólu pleców/krzyża. Ja je zawsze miałam przy okresie i teraz myślę czy to normalne że czasami boli? Mnie plecy często bolą ale to nie taki ból przeszywający tylko taki że czuje coś po prostu

Dobra teraz ja się stresuje ,że piersi mnie nie bolą. No może tak tyci leciutko .....
Mnie tez już tak nie bolą. Czuje je troszeczkę w dzień a na noc przestają. Ale za to mdłości… z wc jeszcze się nie calowalam ale wszystko mam w przełyku, przynajmniej odnoszę takie wrażenie….
Ja szczerze sobie nie radzę z moimi migrenami...po prostu żyje zgodzimy na godziny, niedługo z dnia na dzień aż mina dolegliwości ciążowe 🙃
współczuje migreny. Nie wiem jak to znosisz. Podziwiam…
ja wczoraj wymyłam cały dom, wypralam pościel, wykąpałam nawet psa, wszystko! Bo nie mogłam znieść tego smrodu.

O mężu nie wspomnę, całą noc spałam tyłkiem do niego, bo nie do zniesienia 🤣🤣🤣
Chyba pokaże mojemu te wpisy, żeby nie myslal ze on jeden śmierdzi swojej żonie 🤪😂

reklama
Hej, powodzenia tym, które mają wizyty i badania dziś.

Ja właśnie doszłam do wniosku, że poród w marcu ma jedną dobrą stronę - ominie nas chodzenie z brzuszkiem w czasie upałów. Ostatnim razem upały wypadły mi jakoś na 6/7 miesiąc i już wtedy było ciężko, a co dopiero, jak ktoś jest na koncówce.
Tez tak uważam. I ja osobiście lepiej bede sie czula z brzuszkiem w bluzie czy kurtce niz w bluzeczce na ramiączkach ;)
Do tego przyjdzie wiosna, lato i mozna wychodzic z malenstwem na spacery :)

Ja tez mam problem ze smrodem. Chodze po domu i szukam co tak smierdzi. Wacham wszystko po kolei i niby nic, a jak siadam to caly czas czuje jakby kuwete kota 🙈 ale wcale z niej nie smierdzi jak wącham, zwariowac mozna 😄
A jem glownie kanapki z serem, ewentualnie dzemem. I mcdonald mi wchodzi 🙈
Mezowi nie gotuje bo nie jestem w stanie nic smażyć i nie moge zniesc widoku surowego miesa.

Do góry