reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Dziewczyny, byłam siku. Mam jakiś śluz, taki bardzo zbity, jest go troszkę ale w ogóle nic nie miałam przed. A teraz widzę, ze na białych majtkach (specjalnie takie nosze) mam taka plamę różowa jak odcisk palca. Jest ona delikatna bardzo..

Chyba koszmar powróci… 😔
Co byscie zrobiły na moim miejscu?
Lekarz? Czy poczekać do wtorku?
Hmm, może poczekaj troszkę i zobaczysz co się będzie działo. Jeżeli coś nie pokojacego to proponuję przyspieszyć lekarza. Czytałaś na necie co to może być?

reklama
Dziewczyny, byłam siku. Mam jakiś śluz, taki bardzo zbity, jest go troszkę ale w ogóle nic nie miałam przed. A teraz widzę, ze na białych majtkach (specjalnie takie nosze) mam taka plamę różowa jak odcisk palca. Jest ona delikatna bardzo..

Chyba koszmar powróci… 😔
Ja bym poczekała, przynajmniej do jutra.

Chyba koszmar powróci… 😔
A zadzwonić do lekarza u którego masz wizytę w poniedzialek? Ja dziwnie do mojej doktorki ze wszystkim co mnie niepokoi.

Chyba koszmar powróci… 😔
Może to też efekt przekrwienia? obserwuj, jak tej krwi będzie więcej, to ja bym pojechała do lekarza, ale mam nadzieję że to tylko jednorazowo, i teraz już będzie czyściutko....
hyh to chyba jest kilka teorii 😅😜
Mi tak lekarz tłumczył, że wg USG liczy się tylko jak właśnie rozbieżność jest duża ponad 7 dni, są jakieś zaburzenia miesiączkowania albo w ogóle jej bardzo dawno nie było bo np. kobieta zaszła w ciązę w pierwszym cyklu po poprzedniej ciąży. Ale to było 8 lat temu, może teraz jest inne podejście 🙂

reklama
Dziewczyny a jak z waszymi wydzielinami ?
Ja mam wrażenie, że od wczoraj, jakoś więcej :/ pomimo tego że noszę bieliznę bawaleniana tak jak pisałyście.
Jak tylko coś poczuje to odrazu ogromny stres :/
Bylam dzisiaj zbadać progesteron, zobaczymy ile wyjdzie, wolałam mieć wynik bo w poniedziałek mam pierwsza wizytę :) w końcu, bo też czekałam 3tyg.
Również witam nowe dziewczyny :)
Zapytam jeszcze o wasze brzuszki nadal pobolewają?

Do góry