reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Hej, będzie super!
Dwie ciąże wcześniej czy ile ich było? Ja mam 2 puste jaja w przeciągu 2 lat
Tak dwie ciąże. Mam dwoje dzieci 14 i 8lat. Dwa lata temu pierwsze poronienie -serduszko przestało bić w 9 tyg. W styczniu poroniłam drugi raz ciąża bezzarodkowa 😪. Mam nadzieje ze już dość tych nieszczęść i teraz będzie już wszystko dobrze.

Tak dwie ciąże. Mam dwoje dzieci 14 i 8lat. Dwa lata temu pierwsze poronienie -serduszko przestało bić w 9 tyg. W styczniu poroniłam drugi raz ciąża bezzarodkowa 😪. Mam nadzieje ze już dość tych nieszczęść i teraz będzie już wszystko dobrze.
na pewni! 3mamy mocno kciuki! ❤️

ale ślicznota 😍😍😍
chyba całe forum tutaj 🤣🤣🤣
ojej 🙈😞 ale wiesz, myślę że tym razem się uda! ❤️ na pewno będzie dobrze i już nie będziesz musiała się tłumaczyć więcej 😘
przyrost w normie, pamiętaj ze nie wszystkie ciaze to bety szybujące pod niebiosa 😉 ja tez z tych niskobetowych wiec rozumiem Twoje obawy 😉🙃 ponoć niskie przyrosty zwiastuna chlopaka 😅
ja się śmiałam do koleżanki że coś długo nie mogę znaleźć faceta i że jak tak dalej pójdzie to chyba będę przebierać w rozwodnikach.... I co? Mój rozwodnik właśnie siedzi obok i głaszcze mi zmeczone nóżki 😜
Witamy na pokładzie! 🤩 No i 3mam kciuki żeby się udało urodzić tego samego dnia 😁 wtedy koniecznie od razu totka powinnaś puszczać 😅😘 spokojnej ciąży i oby ta właśnie była lekka i przyjemna, tak żebyś miała siły na opiekę nad starszym braciszkiem 😍
o rany! Dzielna babka z Ciebie 💪🏼 bardzo dobrze zrobiłaś! Ja się z moim poprzednim facetem prawie 10 lat prowadziłam i tak przymykałam oko a to na to a to na tamto i później nagle któregoś dnia wstałam i powiedziałam KONIEC! Wzięłam, spakowałam się w 3h i tyle mnie było w jego życiu. A teraz mam nadzieję ze nikt z nas nie będzie się musiał pakować 😅 oboje mamy te pierwsze naleśniki wywalone wiec mam nadzieje ze te kolejne będą już smaczniusie do końca 😅
A dziękuję, fakt muszę chyba w totka zagrać.
Właśnie to był pierwszy cykl starań i zażartowałam, że jak się uda to będą mieli urodziny w jednym dniu 😄. Ale nie wierzyłam, że tak szybko się nam uda. A tu proszę 😄.

Jeny dziewczyny dużo piszecie. Młody zasnął, więc trochę was nadrobię.
Ja mam wizytę w poniedziałek i mam dwa życzenia: pierwsze, żeby biło serduszko i drugie, żeby było tylko jedno serduszko.
Jak będą bliźniaki to chyba padnę 😂.
Dziewczyny jak radzicie sobie ze stresem? Próbuje się uspokoić przed wizyta ale jakoś mi nie idzie 😩
Jeny rozumiem doskonale. W pierwszej ciąży bardzo się stresowałam. I nic mi nie pomagało, medytacje afirmację itd. Teraz jestem bardzo spokojna. Nawet nie wiem skąd we mnie tyle spokoju.
Trzeba być dobrej myśli 🙂. Musisz czymś zająć głowę. Może jakiś serial, książka ?

Zrobiłam progesteron 18,39 to chyba mało nie ?
Według ostatniej miesiaczki 6+6
A i TSH w ciągu dwóch tygodni podskoczyło o prawie 1. Teraz mam 1,8

reklama
Do góry