Najbardziej na noc po całym dniu chociaż czasem w ciągu dnia tezZapytam jeszcze o wasze brzuszki nadal pobolewają?
reklama
Tak dwie ciąże. Mam dwoje dzieci 14 i 8lat. Dwa lata temu pierwsze poronienie -serduszko przestało bić w 9 tyg. W styczniu poroniłam drugi raz ciąża bezzarodkowa . Mam nadzieje ze już dość tych nieszczęść i teraz będzie już wszystko dobrze.Hej, będzie super!
Dwie ciąże wcześniej czy ile ich było? Ja mam 2 puste jaja w przeciągu 2 lat
vvDomivv
Fanka BB :)
na pewni! 3mamy mocno kciuki!Tak dwie ciąże. Mam dwoje dzieci 14 i 8lat. Dwa lata temu pierwsze poronienie -serduszko przestało bić w 9 tyg. W styczniu poroniłam drugi raz ciąża bezzarodkowa . Mam nadzieje ze już dość tych nieszczęść i teraz będzie już wszystko dobrze.
PaulinaJu
A dziękuję, fakt muszę chyba w totka zagrać.ale ślicznota
chyba całe forum tutaj
ojej ale wiesz, myślę że tym razem się uda! na pewno będzie dobrze i już nie będziesz musiała się tłumaczyć więcej
przyrost w normie, pamiętaj ze nie wszystkie ciaze to bety szybujące pod niebiosa ja tez z tych niskobetowych wiec rozumiem Twoje obawy ponoć niskie przyrosty zwiastuna chlopaka
ja się śmiałam do koleżanki że coś długo nie mogę znaleźć faceta i że jak tak dalej pójdzie to chyba będę przebierać w rozwodnikach.... I co? Mój rozwodnik właśnie siedzi obok i głaszcze mi zmeczone nóżki
Witamy na pokładzie! No i 3mam kciuki żeby się udało urodzić tego samego dnia wtedy koniecznie od razu totka powinnaś puszczać spokojnej ciąży i oby ta właśnie była lekka i przyjemna, tak żebyś miała siły na opiekę nad starszym braciszkiem
o rany! Dzielna babka z Ciebie bardzo dobrze zrobiłaś! Ja się z moim poprzednim facetem prawie 10 lat prowadziłam i tak przymykałam oko a to na to a to na tamto i później nagle któregoś dnia wstałam i powiedziałam KONIEC! Wzięłam, spakowałam się w 3h i tyle mnie było w jego życiu. A teraz mam nadzieję ze nikt z nas nie będzie się musiał pakować oboje mamy te pierwsze naleśniki wywalone wiec mam nadzieje ze te kolejne będą już smaczniusie do końca
Właśnie to był pierwszy cykl starań i zażartowałam, że jak się uda to będą mieli urodziny w jednym dniu . Ale nie wierzyłam, że tak szybko się nam uda. A tu proszę .
Jeny dziewczyny dużo piszecie. Młody zasnął, więc trochę was nadrobię.
Ja mam wizytę w poniedziałek i mam dwa życzenia: pierwsze, żeby biło serduszko i drugie, żeby było tylko jedno serduszko.
Jak będą bliźniaki to chyba padnę .
Jeny rozumiem doskonale. W pierwszej ciąży bardzo się stresowałam. I nic mi nie pomagało, medytacje afirmację itd. Teraz jestem bardzo spokojna. Nawet nie wiem skąd we mnie tyle spokoju.Dziewczyny jak radzicie sobie ze stresem? Próbuje się uspokoić przed wizyta ale jakoś mi nie idzie
Trzeba być dobrej myśli . Musisz czymś zająć głowę. Może jakiś serial, książka ?
Czytałam że 2 razy pod rząd puste jajo to rzadkość....miałam nadzieję że już mi to nie grozi teraz wpadam w panikę.Hej, będzie super!
Dwie ciąże wcześniej czy ile ich było? Ja mam 2 puste jaja w przeciągu 2 lat
sylwiaks94
Aktywna w BB
Dziewczyny, czy któraś z Was przyjmuje choline ?
schatzi
Moderator
Ja przyjmujeDziewczyny, czy któraś z Was przyjmuje choline ?
Anitaaaa1993
Zrobiłam progesteron 18,39 to chyba mało nie ?
Według ostatniej miesiaczki 6+6
A i TSH w ciągu dwóch tygodni podskoczyło o prawie 1. Teraz mam 1,8
Według ostatniej miesiaczki 6+6
A i TSH w ciągu dwóch tygodni podskoczyło o prawie 1. Teraz mam 1,8
reklama
Anitaaaa1993
A norma w vitalabo w 1 trymestrze wynosi 4,73-50,74.. Ale wiadomo, że każdy tydzień inaczej powinno się liczyć