Mam nadzieję jeszcze nie wie,a wczoraj nagle mówi do mojego męża : tato a Ty byś chciał chłopca w domu?)to fajny wiek już, jest na tyle duża, że będzie chętnie pomagać
reklama
Natalia1991991
Fanka BB :)
haha każdy ma jakieś tam swoje "typy" i upodobania co do płci. My pozostaniemy na pewno przy jednym.
Natalia1991991
To super! Ja nie robię przyrostu. Przy 1 ciąży lekarz mi powiedział, że nie warto robić tego jeśli nie ma potrzeby bo to niepotrzebny stres.
Karooola28
Ja mam wrażenie ze moja widać, mam wydety brzuch jakbym cały czas miała miesiączkę nawet bardziej albo sobie to wmawiamW 7/8 tyg nie widać jeszcze ciąży szczególnie pierwszej, więc myślę, że przedłużą umowę
Karooola28
A jaka była pierwsza?Mam betę. Rano Pani przy pobieraniu krwi powiedziała,że teraz beta powinna być chociaż 7500.
Bardzo duża ta Twoja beta a który tydzień i dzień?
Natalia1991991
oj tam oj tam lato jest, można założyć zawsze jakąś szerszą koszulkęJa mam wrażenie ze moja widać, mam wydety brzuch jakbym cały czas miała miesiączkę nawet bardziej albo sobie to wmawiam
5800.A jaka była pierwsza?
Bardzo duża ta Twoja beta a który tydzień i dzień?
Helena!
Moderator
w jakim sensie nie macie miejsca na dziecko? Gwarantuję Ci, że pod koniec ciąży będziesz się modlić o jakikolwiek poród jeśli 30 to dużo, to ja się nie przyznam ile mamja się bardzo boję wszystkiego, porodu panicznie, ciąży, że za dużo przytyję, mam 30 lat już, nie mamy miejsca dla dziecka
reklama
Karooola28
Tak będę robić nie chcemy mówić do 12 tygodnia, różnie może być ja nie jestem zdrowa i czekaliśmy 6 lat na tą ciąże wiec zobaczymy jutro po wizycieoj tam oj tam lato jest, można założyć zawsze jakąś szerszą koszulkę