reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

u mnie to samo- chyba śluzówka wreszcie odpoczęła i się zregenerowała, nie jest przesuszona i nie puchnie juz tak- tak mi się wydaje 😊 ja to się śmiałam do mojego że szkoda ze wcześniej w ciaze nie zaszłam bo dużo wcześniej miałabym święty spokój 😅
Moze być 😄 no mi nawet lekarz polecal zeby sobie zrobic przerwę, przemęczyć sie pare dni i ze właśnie sluzowka dojdzie do siebie. Ale nigdy mi sie to nie udalo, zawsze sie poddawalam i siegalam po sudafed 🙈

reklama
Dzień dobry dziewczyny!
Za wszystkich tutaj trzymamy kciuki ♥️ i witamy nowe osóbki 😇

Ja mam dzisiaj hematologa. Może nic takiego ale strasznie się boje dostać ten acard czy tam cokolwiek co może spowodować plamienie..

Martwię się, bo objawy jakie miałam mi ustępują 😔bol piersi tylko przy dotykaniu. Jak wracam pamięcią 2 lata wstecz to tez tak było przy poronieniu, z tym ze wtedy krwawiłam 4 dobre tygodnie nie wiedząc, ze jestem w ciąży (brałam anty na endometrioze, jednego dnia zapomniałam no i bum) i wtedy nagle z dnia na dzień wszystko ustało 😔
Nie wiem jak ja dam radę do tego 27 wytrzymać.. jedynie co wczoraj miałam nowego to potworne zmęczenie, musiałam iść spać 2 razy popołudniu bo mi głowa leciała.. + po jakimkolwiek jedzeniu strasznie się zle czuje. Ale nie umiem tego uczucia określić..

Dziewczyny, strasznie się boje, ze znowu przejdę ten koszmar.. jeszcze żałuje, ze powiedzieliśmy teściom o tym bo codziennie mam 5000 pytań: „jak się czuje, czy dzisiaj lekarz, czy to, czy tamto” a tak szczerze chciałabym odpocząć od tego i nie myśleć o tym o co proszę ale nie słuchają..

hej. Podglądam was trochę na lutowych i zauważyłam właśnie, że co zmiana tematu, to ostra dyskusja podchodząca pod sprzeczkę jest. U nas cisza i spokój, prawda dziewczyny?
oj prawda :)
Jak może niektóre z Was pamiętają miałam Was zostawić do 27/28.07 ale za bardzo lubię Was czytać i mi pomagacie i jakoś nie mogę stad iść 😇

reklama
Moze być 😄 no mi nawet lekarz polecal zeby sobie zrobic przerwę, przemęczyć sie pare dni i ze właśnie sluzowka dojdzie do siebie. Ale nigdy mi sie to nie udalo, zawsze sie poddawalam i siegalam po sudafed 🙈
Powiem wam dziewczyny, że mój mąż bardzo długo używał kropli do nosa bo jak mówił nie jest w stanie funkcjonować bez. I nagle pewnego dnia postanowił że odstawia. Przemęczył się chwile i teraz nie używa. A naprawdę był uzależniony. Także pewnie jak ze wszystkim najgorszy pierwszy moment.

Do góry