reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Hej dziewczyny! Ja już też po wizycie. Co prawda wczoraj ale była tak późno że jak wróciłam do domu to już nie miałam na nic siły. Serducho bije jak dzwon, bąbelek dokładnie tego rozmiaru co powinien być 13 mm. Jedyne co mnie zmartwiło to że jest jakiś podobno niewielki krwiak (18mm x 7mm) i z tego miałam raz na jakiś czas delikatne plamienia. Dostałam L4 na tydzień i mam odpoczywać. Lekarz powiedział że nie muszę leżeć plackiem ale mam nie chodzic do pracy żeby się nie stresowac. Mam zwiększony duphaston do 3x2 tabletki. Miała któraś krwiaczka? Pocieszcie mnie 😭 z racje tego że lekarz to mój znajomy i przeżył z nami 3 miesiace temu poronienie to jest chyba bardziej zestresowany niż ja i dmucha na zimne. Wizyta za tydzień w środę żeby sprawdzić co i jak. Dostałam jeszcze Euthyrox bo TSH mam co prawda w normie 0,99 ale miałam bardzo wysokie antyTPO wiec po konsultacji z endokrynologiem dał mi jeszcze to
Hej,
Koleżanka miała w ciąży krwiaka. Musiała z miesiąc leżeć na początku jakoś a potem już biegała. Młody ma 3 lata

reklama
Hej. Wczoraj czy kiedy narzekałam na mojego starego, że nie opiekuje się dziećmi i nie przejmuje się ich życiem płodowym. W sumie tak. Ale jestem z nim już 13 czy 14 lat razem i w końcu wczoraj byłam ślub załatwiać. Jestem taka podeskytowana , a będę grubą Panna młoda 🤣

Hej dziewczyny, czy mogę do was dołączyć? Myślałam że moje bobo urodzi się w lutym, ale termin mi wypada na 3.03
Jestem na forum lutowe mamy, ale trochę się zrobiła słaba atmosfera i nie mam zamiaru czytać tych kłótni dziewczyn. Pierwszą wizytę miałam 13.
07 dzidzia miała 7,7 mm na prenatalne jestem zapisana na 16.08
Pozdrawiam wszystkie mamusie 👋👋👋

Hej dziewczyny, czy mogę do was dołączyć? Myślałam że moje bobo urodzi się w lutym, ale termin mi wypada na 3.03
Jestem na forum lutowe mamy, ale trochę się zrobiła słaba atmosfera i nie mam zamiaru czytać tych kłótni dziewczyn. Pierwszą wizytę miałam 13.
Hej 🙂
Ja 22.03 i jeszcze u lekarza nie byłam bo wcześnie. Tu jeszcze chyba nie było tematu prenatalnych- z Tobą przyszła nowa ekscytacja😀😉

Dzień dobry laseczki, witamy nowe dziewczyny. Ja dziś druga beta, jutro NFZ, ale ginka nie ma w gabinecie usg także nie wiem jak to będzie. Ja się martwię zerowymi objawami. Cyce jak donice tylko. Kawę piję, bo uwielbiam. W pierwszej ciąży od razu odrzut. Ja już miałam skierowanie na prostowanie przegrody w związku z tymi kroplami, ale nie poszłam. A co najlepsze to moja sis jest również uzależniona od kropli i miała robione już wszystko i nic nie pomogło

Dzień dobry, miałam ciężka noc, najpierw nie moglam zasnac bo bałam się że zaleje krwią łóżko, później śniło mi się że urodziłam martwe dziecko. Na szczęście rano zero krwi na podpasce i w środku przy aplikacji luteiny też czysto. Nie wiem co to było wczoraj. Jutro wracamy z wakacji to na wszelki wypadek pojadę w sobotę do szpitala by mnie zbadali.
to mogło być pęknięcie naczynka po prostu. Jeśli raz, krótko i ustało to nie ma się czym martwić.

reklama
hej. Podglądam was trochę na lutowych i zauważyłam właśnie, że co zmiana tematu, to ostra dyskusja podchodząca pod sprzeczkę jest. U nas cisza i spokój, prawda dziewczyny?

Do góry