reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Te dla dzieci też nie są za bardzo wskazane w ciąży,ja miałam zatkany nos i kupiłam jakieś dla ciężarnych ale dawały tyle co i nic. Może lekko odtykaly nos
Wiem :( ale nie dam rady zupełnie bez. Przeszukała google i jakiś tam doktorek w odpowiedzi na pytanie jakie krople w ciąży własnie te polecił.
W 1 ciązy byłam chora w szpitalu, cała nasza sala leżących brzuchów, co myśmy się omordowały bez kropli...

reklama
Wiem :( ale nie dam rady zupełnie bez. Przeszukała google i jakiś tam doktorek w odpowiedzi na pytanie jakie krople w ciąży własnie te polecił.
W 1 ciązy byłam chora w szpitalu, cała nasza sala leżących brzuchów, co myśmy się omordowały bez kropli...
Ja np w ciąży dostałam pozwolenie na krople stedydowe, bo od lat leczę się na przewlekłe zapalenie zatok, kroplę przyjmuję na stałe. Żadne zwykłe bez recepty by mi nie pomogły

Hej ja tylko na chwilę bo jestem za granicą i mam problem bo przy aplikacji luteiny zauważyłam żywa krew w pochwie. Nie mam możliwości iść do ginekologa tu. A mój ginekolog nie odbiera tel. Orientujecie się czy w takiej sytuacji mam brać acard i zastrzyki z heparyny nadal? W Polsce będę w sobotę dopiero. Wg apki dziś 6+1. Nadrobię Was później 😩

Zdrówka!
Ja mam ogromny problem, bo jestem od kilku lat uzależniona od kropli do nosa. Nie jestem w stanie sie bez nich obyć, duszę się. Kupiłam teraz dla dzieci 0,25% najmniejszą możliwą dawkę, woda morska i mam nadzieję, że uda mi się rzucić :(
Masz już bardzo wysuszona śluzówkę i tak się dzieje ,że już trzeba krople. Miałam taki okres że miesiąc czasu dawałam na spanie 1 krople do nosa w jedną dziurkę bo nie moglam oddychać.

reklama
Hej ja tylko na chwilę bo jestem za granicą i mam problem bo przy aplikacji luteiny zauważyłam żywa krew w pochwie. Nie mam możliwości iść do ginekologa tu. A mój ginekolog nie odbiera tel. Orientujecie się czy w takiej sytuacji mam brać acard i zastrzyki z heparyny nadal? W Polsce będę w sobotę dopiero. Wg apki dziś 6+1. Nadrobię Was później 😩
Może się drapnelas ? Dużo było?

Do góry