reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

A tak BTW to dziś pierwszy raz czuje się jak totalna 💩 Pierwszy dzień kiedy coś tam mnie zaczęło mdlić i od tego glowa taka jakby obolała. Wymioty mnie narazie oszczędzają ale tak mnie muli że od rana zbieram się zeby wyjść na zakupy 🤦🏼‍♀️ jak tak dalej pójdzie to mi sklepy zamknął 😜 ale co się nie rusze to zaraz musze usiąść bo czuje się bleeee 🤢

reklama
stosunek był 18 i 21 czerwca..
myślicie, ze dzidziuś da radę jeszcze? 😔 zmartwiłam się bardzo 😔
pytanie kiedy doszło do zapłodnienia i kiedy do implementacji- to często bardzo indywidualne. Czekaj Kochana i staraj się nie myśleć. Powiem Ci ze ja BHCG zbadałam tylko wtedy kiedy prosił mnie lekarz i później już nie patrzyłam na przyrosty bo bardzo mnie to stresowało. Najpewniej jest zaczekać na usg. Lepiej zebys poszła na usg co tydzień niż katowała się betą. Takie moje zdanie. Może za tydzień juz coś więcej będzie widać? Za 2 tyg jest szansa ze będzie zarodek 😊

pytanie kiedy doszło do zapłodnienia i kiedy do implementacji- to często bardzo indywidualne. Czekaj Kochana i staraj się nie myśleć. Powiem Ci ze ja BHCG zbadałam tylko wtedy kiedy prosił mnie lekarz i później już nie patrzyłam na przyrosty bo bardzo mnie to stresowało. Najpewniej jest zaczekać na usg. Lepiej zebys poszła na usg co tydzień niż katowała się betą. Takie moje zdanie. Może za tydzień juz coś więcej będzie widać? Za 2 tyg jest szansa ze będzie zarodek 😊
ja bylam za wcześnie i też nic nie było, a wczoraj po 2ch tyg było serduszko i zarodek. Takze trzeba dać maluchowi czas na rozwój. 😊

A jeśli beta będzie szła wyżej ładnie to będzie oznaczało, ze wszystko jest ok? Czy to nie ma sensu?
Ja bym na Twoim miejscu na razie się nie zamartwiala, chociaż wiem ze to bardzo trudne. Zobacz ile nas jest już po pierwszym USG… u jednych w 6 tygodniu sam pęcherzyk, u drugich pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy, a trzecich na tym etapie już zarodek z serduszkiem. Każda z nas jest inna. Może owulacja przesunęła się na 23 czerwca, tydzień później implantacja i już wychodzi 30 czerwiec… poczekaj, wiem ze to trudne.
Beta niestety może ładnie przyrastać nawet jak jest puste jajo. Wiec nie jest taka wróżka za jaka większość kobiet ja uznaje… ale zachowaj na razie spokoj. Kiedy masz następna wizytę u lekarza?

Bardzo Wam dziewczyny dziękuje ♥️ mam skierowanie na betę wiec ja zrobie tak czy tak..
Macie racje, a ja już czytałam czarne scenariusze w internecie.. trzymajcie za nas kciuka! Ja za Was tez trzymam ♥️
Czekam na wizytę 27.07 - myślicie ze będzie wystarczająco czasu?

Bardzo Wam dziewczyny dziękuje ♥️ mam skierowanie na betę wiec ja zrobie tak czy tak..
Macie racje, a ja już czytałam czarne scenariusze w internecie.. trzymajcie za nas kciuka! Ja za Was tez trzymam ♥️
Myśle ze przez tydzień to powinno się cos zmienić ☺️ Miałaś miesiączki zawsze regularne?

reklama
Za tydzień to myślę ,że będzie już ok🙂tak jak dziewczyny piszą,u jednej już było wszystko widać u kolejnej tyle co i nic i trzeba czekać.
Będzie na pewno dobrze ! ❤️

Do góry