reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
może podpytaj jeszcze lekarza o tą chlamydie właśnie? Nie jestem przekonana czy daje akurat takie symptomy, ale wiem, że potrafi być bardzo uciążliwa i czesto pomijana latami i wiem że na nia są specjalne testy (w sensie zwykle badania jej nie wykrywaja, cytologia i biocenoza tez) 😔 bo tak to już doprawdy nie mam innego pomysłu...
Na to jest osobne badanie. Ja miałam w pierwszej ciąży zlecone i to był wymaz z kanału szyjki macicy

Jak dawno temu znajoma mi powiedziała że wizyty to największy stres to jej nie uwierzyłam. Bo czym można się stresowac będąc w ciąży 🤦🏻‍♀️ A teraz sama idę w środę i mam stresa😔
Ja już teraz wiem ze będę się trzęsła jak galareta przed wizyta. I jak pomyśle o USG to już mnie brzuch boli i wszystko do gardła podchodzi bo nie wiem co usłyszę… na tej przykrej wizycie panowala długo cisza… lekarz nie odwrócił monitoru wiec sama zaczęłam mówić, ze wiem już ze nie jest dobrze… dlatego nawet chwila ciszy przy USG będzie dla mnie mega stresująca… nawet nie wiem czy będę się cieszyć bo już teraz w głowie mi siedzi ze jak nie na tej to na następnej może znowu mnie to spotkać… ale damy radę i myśle ze będzie dobrze tym razem! 😉

Ja już teraz wiem ze będę się trzęsła jak galareta przed wizyta. I jak pomyśle o USG to już mnie brzuch boli i wszystko do gardła podchodzi bo nie wiem co usłyszę… na tej przykrej wizycie panowala długo cisza… lekarz nie odwrócił monitoru wiec sama zaczęłam mówić, ze wiem już ze nie jest dobrze… dlatego nawet chwila ciszy przy USG będzie dla mnie mega stresująca… nawet nie wiem czy będę się cieszyć bo już teraz w głowie mi siedzi ze jak nie na tej to na następnej może znowu mnie to spotkać… ale damy radę i myśle ze będzie dobrze tym razem! 😉
Wiem co przechodzisz. Ale mam nadzieje że dla nas wszystkich będą tylko szczęśliwe momenty❤️

Jak dawno temu znajoma mi powiedziała że wizyty to największy stres to jej nie uwierzyłam. Bo czym można się stresowac będąc w ciąży 🤦🏻‍♀️ A teraz sama idę w środę i mam stresa😔
Ja mialam nogi jak z waty, gdy usłyszałam jak lekarz mnie wola do gabinetu 🙈
Serduszka nie słyszałam 6 tydzień (5+2), ale pęcherzyk z ciałkiem jest w macicy a to najważniejsze ♥️następna wizyta 8.08 bo lekarz ma urlop, oszaleje do tego czasu 🙈😁

Dziewczyny, a z innej beczki żebyśmy się tylko nie stresowały. Jak tam wasze brzuszki? 😁 widzicie jakąś zmianę? Bo ja widzę ogromną już. Wydawałoby się że za wczesnie jeszcze ale mój mąż też mówi że już delikatnie widać. 🙈

reklama
Serio? Znajoma miała 95 i taka sama norma jak i mnie i mówił lekarz że jest ok. No zobaczymy w środę. Z córką jak robiłam taka sama norma była i wynik mam wrażenie identyczny miałam . Że w normie ale podwyższone.
Dobra z córką miałam 87.w środę dam znać :)
Robiłam w piątek glukozę i mam 86 :) Cieszę się ze narazie dobrze :)

Do góry