spelnicmarzenie
Fanka BB :)
po operacji w miarę tak, różnica czasami 1/2 dni spóźnienia jak sobie przypomnę..Myśle ze przez tydzień to powinno się cos zmienić Miałaś miesiączki zawsze regularne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po operacji w miarę tak, różnica czasami 1/2 dni spóźnienia jak sobie przypomnę..Myśle ze przez tydzień to powinno się cos zmienić Miałaś miesiączki zawsze regularne?
A betę ostatnio kiedy badalas i na jakim była poziomie?po operacji w miarę tak, różnica czasami 1/2 dni spóźnienia jak sobie przypomnę..
Okey, ale beta jest wydzielana dopiero po implantacji a nie od razy przy zapłodnieniu. A do implantacji może dojść chyba nawet aż do 10 dni od zapłodnienia.Patrząc na to jak wyglądała moja temperatura na owulacje teraz już sama nie wiem. Serduszka pod spodem - sex. Zobaczcie jaka ta temperatura była. Cały czas taka niska przez cała owulacje. Na 100% wtedy zaszłam w ciąże jakoś ale teraz już mam mętlik w głowie..
6+6Przypomnij który tydzień i dzień?
Ja mam popołudniu obym miała równie dobre wieści
13.07 miałam robiona betę i był taki wynik, niestety są to wyniki po Hiszpańsku i maja zupełnie inne przedziały niż w Polsce..A betę ostatnio kiedy badalas i na jakim była poziomie?
Ja bym się nie stresowała. Ale jeżeli czujesz ze uspokoi Cie następna beta po 48h to zrob. W niektórych kalkulatorach wpisujesz nawet dokładna godzinę także myśle ze kalkulator sam sobie policzyDziewczyny, sprawdziłam wynik B-HCG i pierwszy wynik był 306, a dzisiejszy wynik to 852. Badanie było robione w odstępie czasowym 72h, bo nie miałam innej możliwości. Przyrost pokazuje 98% i pokazuje, że jest w normie, ale przeczytałam, że przy odstępie czasowym 72h powinien być ok 110% i już się zestresowałam myślicie żeby powtórzyć w środę? Tylko to niebyłoby 48h, bo robiłam o 11:30, a jestem w pracy do 15.
A przyrostu nie badalas?13.07 miałam robiona betę i był taki wynik, niestety są to wyniki po Hiszpańsku i maja zupełnie inne przedziały niż w Polsce..
nie chceli mi dać skierowania.. dzisiaj mi dali na jutro.. czy prywatnie czy państwowo jest problem żeby je dostać.. dlatego nie miałam zrobionego.. nie wiem czy jest sens jutro się kłóć..Ja bym się nie stresowała. Ale jeżeli czujesz ze uspokoi Cie następna beta po 48h to zrob. W niektórych kalkulatorach wpisujesz nawet dokładna godzinę także myśle ze kalkulator sam sobie policzy
A przyrostu nie badalas?
Ja bym pewnie poszła. Zobaczysz ze przyrost jest ładny i nie będziesz się cały tydzień stresowaćnie chceli mi dać skierowania.. dzisiaj mi dali na jutro.. czy prywatnie czy państwowo jest problem żeby je dostać.. dlatego nie miałam zrobionego.. nie wiem czy jest sens jutro się kłóć..