reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Patrząc na to jak wyglądała moja temperatura na owulacje teraz już sama nie wiem. Serduszka pod spodem - sex. Zobaczcie jaka ta temperatura była. Cały czas taka niska przez cała owulacje. Na 100% wtedy zaszłam w ciąże jakoś ale teraz już mam mętlik w głowie..

Załączniki

• IMG_3119.jpg
    IMG_3119.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 54
Patrząc na to jak wyglądała moja temperatura na owulacje teraz już sama nie wiem. Serduszka pod spodem - sex. Zobaczcie jaka ta temperatura była. Cały czas taka niska przez cała owulacje. Na 100% wtedy zaszłam w ciąże jakoś ale teraz już mam mętlik w głowie..
Okey, ale beta jest wydzielana dopiero po implantacji a nie od razy przy zapłodnieniu. A do implantacji może dojść chyba nawet aż do 10 dni od zapłodnienia.

Dziewczyny, sprawdziłam wynik B-HCG i pierwszy wynik był 306, a dzisiejszy wynik to 852. Badanie było robione w odstępie czasowym 72h, bo nie miałam innej możliwości. Przyrost pokazuje 98% i pokazuje, że jest w normie, ale przeczytałam, że przy odstępie czasowym 72h powinien być ok 110% i już się zestresowałam 😔 myślicie żeby powtórzyć w środę? Tylko to niebyłoby 48h, bo robiłam o 11:30, a jestem w pracy do 15.

Dziewczyny, sprawdziłam wynik B-HCG i pierwszy wynik był 306, a dzisiejszy wynik to 852. Badanie było robione w odstępie czasowym 72h, bo nie miałam innej możliwości. Przyrost pokazuje 98% i pokazuje, że jest w normie, ale przeczytałam, że przy odstępie czasowym 72h powinien być ok 110% i już się zestresowałam 😔 myślicie żeby powtórzyć w środę? Tylko to niebyłoby 48h, bo robiłam o 11:30, a jestem w pracy do 15.
Ja bym się nie stresowała. Ale jeżeli czujesz ze uspokoi Cie następna beta po 48h to zrob. W niektórych kalkulatorach wpisujesz nawet dokładna godzinę także myśle ze kalkulator sam sobie policzy
13.07 miałam robiona betę i był taki wynik, niestety są to wyniki po Hiszpańsku i maja zupełnie inne przedziały niż w Polsce..
A przyrostu nie badalas?

Ja bym się nie stresowała. Ale jeżeli czujesz ze uspokoi Cie następna beta po 48h to zrob. W niektórych kalkulatorach wpisujesz nawet dokładna godzinę także myśle ze kalkulator sam sobie policzy

A przyrostu nie badalas?
nie chceli mi dać skierowania.. dzisiaj mi dali na jutro.. czy prywatnie czy państwowo jest problem żeby je dostać.. 😔dlatego nie miałam zrobionego.. nie wiem czy jest sens jutro się kłóć..

reklama
Do góry