reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Patrząc na to jak wyglądała moja temperatura na owulacje teraz już sama nie wiem. Serduszka pod spodem - sex. Zobaczcie jaka ta temperatura była. Cały czas taka niska przez cała owulacje. Na 100% wtedy zaszłam w ciąże jakoś ale teraz już mam mętlik w głowie..

Załączniki

• IMG_3119.jpg
    IMG_3119.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 51
Patrząc na to jak wyglądała moja temperatura na owulacje teraz już sama nie wiem. Serduszka pod spodem - sex. Zobaczcie jaka ta temperatura była. Cały czas taka niska przez cała owulacje. Na 100% wtedy zaszłam w ciąże jakoś ale teraz już mam mętlik w głowie..
Okey, ale beta jest wydzielana dopiero po implantacji a nie od razy przy zapłodnieniu. A do implantacji może dojść chyba nawet aż do 10 dni od zapłodnienia.

Dziewczyny, sprawdziłam wynik B-HCG i pierwszy wynik był 306, a dzisiejszy wynik to 852. Badanie było robione w odstępie czasowym 72h, bo nie miałam innej możliwości. Przyrost pokazuje 98% i pokazuje, że jest w normie, ale przeczytałam, że przy odstępie czasowym 72h powinien być ok 110% i już się zestresowałam 😔 myślicie żeby powtórzyć w środę? Tylko to niebyłoby 48h, bo robiłam o 11:30, a jestem w pracy do 15.

Dziewczyny, sprawdziłam wynik B-HCG i pierwszy wynik był 306, a dzisiejszy wynik to 852. Badanie było robione w odstępie czasowym 72h, bo nie miałam innej możliwości. Przyrost pokazuje 98% i pokazuje, że jest w normie, ale przeczytałam, że przy odstępie czasowym 72h powinien być ok 110% i już się zestresowałam 😔 myślicie żeby powtórzyć w środę? Tylko to niebyłoby 48h, bo robiłam o 11:30, a jestem w pracy do 15.
Ja bym się nie stresowała. Ale jeżeli czujesz ze uspokoi Cie następna beta po 48h to zrob. W niektórych kalkulatorach wpisujesz nawet dokładna godzinę także myśle ze kalkulator sam sobie policzy
13.07 miałam robiona betę i był taki wynik, niestety są to wyniki po Hiszpańsku i maja zupełnie inne przedziały niż w Polsce..
A przyrostu nie badalas?

Ja bym się nie stresowała. Ale jeżeli czujesz ze uspokoi Cie następna beta po 48h to zrob. W niektórych kalkulatorach wpisujesz nawet dokładna godzinę także myśle ze kalkulator sam sobie policzy

A przyrostu nie badalas?
nie chceli mi dać skierowania.. dzisiaj mi dali na jutro.. czy prywatnie czy państwowo jest problem żeby je dostać.. 😔dlatego nie miałam zrobionego.. nie wiem czy jest sens jutro się kłóć..

reklama
Do góry