reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Dziewczyny, a z innej beczki żebyśmy się tylko nie stresowały. Jak tam wasze brzuszki? 😁 widzicie jakąś zmianę? Bo ja widzę ogromną już. Wydawałoby się że za wczesnie jeszcze ale mój mąż też mówi że już delikatnie widać. 🙈
Ja to chyba bardziej od tego ze się nie ruszam i dużo śpię to widzę zmianę 😂 a nie od ciąży póki co :)
W piersiach widzę ogromną, mam jak dojarka 😂
A mam swoje małe -miseczka A wiec teraz mam wrażenie ze mi się wylewają ale one chyba rosną cała ciąże wiec martwię się jak to będzie później 😅

reklama
Ja to chyba bardziej od tego ze się nie ruszam i dużo śpię to widzę zmianę 😂 a nie od ciąży póki co :)
A mam swoje małe -miseczka A wiec teraz mam wrażenie ze mi się wylewają ale one chyba rosną cała ciąże wiec martwię się jak to będzie później 😅
To pomyśl sobie że ja jestem bardzo szczupła i mam rozmiar miseczki 60G 😂 i teraz urosły jeszcze. Wiec nie strasz mnie że urosną jeszcze bardziej bo jak tak będzie to zaraz ich w kolanach będę szukać 🤣🤣🤣

naturalna :)
Nie mam już pomysłu 😔

Na ta chwile co mi przychodzi do głowy to, ze leki ostatnio które wpadły siła rzeczy do moczu mogły jakoś sfałszować wyniki nadań 😔 u każdego lekarza co jestem i mi mówi, ze tam nic nie widzi badania są wszystkie ok to zaczynam płakać z bezsilności 😔
a pobierasz mocz ze środkowego strumienia?

Serio? Znajoma miała 95 i taka sama norma jak i mnie i mówił lekarz że jest ok. No zobaczymy w środę. Z córką jak robiłam taka sama norma była i wynik mam wrażenie identyczny miałam . Że w normie ale podwyższone.
Dobra z córką miałam 87.w środę dam znać :)
Tak, w ciąży są bardziej wyśrubowane normy. Ja w poprzedniej ciąży miałam 95 i to już było wskazania do zrobienia krzywej cukrowej. Ostatecznie miałam cukrzycę ciążową.

Byłam właśnie w szpitalu.. dali mi kolejny krem tym razem z antybiotykiem 🙏🏼 mam nadzieje, ze pomoże..

Doktor zrobiła mi pierwsze USG, powiedziała, ze jeszcze nic nie widać 😔nie wiem czy mam się martwić. Ostatni okres 06.06, z bety wyszedł 5 tydzień ale taki dla mnie bardziej początek. Z okresu wynika 6 tygodni prawda? 😔
Powiedziała, ze to za wcześnie i trzeba czekać jakieś 2 tygodnie..

Załączniki

• IMG_3118.jpg
    IMG_3118.jpg
    165,6 KB · Wyświetleń: 56
Byłam właśnie w szpitalu.. dali mi kolejny krem tym razem z antybiotykiem 🙏🏼 mam nadzieje, ze pomoże..

Doktor zrobiła mi pierwsze USG, powiedziała, ze jeszcze nic nie widać 😔nie wiem czy mam się martwić. Ostatni okres 06.06, z bety wyszedł 5 tydzień ale taki dla mnie bardziej początek. Z okresu wynika 6 tygodni prawda? 😔
Powiedziała, ze to za wcześnie i trzeba czekać jakieś 2 tygodnie..
Fakt, jeszcze nie widać, więc czekaj cierpliwie. Może owulacja się przesunęła i ciąża jest młodsza niż wynika z okresu

Dziewczyny, a z innej beczki żebyśmy się tylko nie stresowały. Jak tam wasze brzuszki? 😁 widzicie jakąś zmianę? Bo ja widzę ogromną już. Wydawałoby się że za wczesnie jeszcze ale mój mąż też mówi że już delikatnie widać. 🙈
u mnie przez powiększone jajniki to mam brzuch jak balon i się ledwo dopinam w spodnie 🤦🏼‍♀️ ostatnio nawet juz płakałam do mojego że muszę chyba na ciazowe popatrzeć bo ten brzuch mam spuchnięty w tak newralgicznym miejscu że nawet te z niższym stanem ledwo dopinam 🤦🏼‍♀️

reklama
oj tak piersi mi też urosły i są takie nabrzmiałe i bolące- narazie zostały mi jedynie 2 staniki które mogę nosić (takie całkowicie bez żadnego nawet mikro push up'u/profilowania) które nie sprawiają że mam ciary na plecach na myśl zeby je założyć i w których mnie piersi nie bola (i się nie wylewają z nich- bo wszystkie takie wlasnienprofilowane/zbierające juz poszły w odstawkę 😅)

Do góry