reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Dziewczyny, a z innej beczki żebyśmy się tylko nie stresowały. Jak tam wasze brzuszki? 😁 widzicie jakąś zmianę? Bo ja widzę ogromną już. Wydawałoby się że za wczesnie jeszcze ale mój mąż też mówi że już delikatnie widać. 🙈
Ja to chyba bardziej od tego ze się nie ruszam i dużo śpię to widzę zmianę 😂 a nie od ciąży póki co :)
W piersiach widzę ogromną, mam jak dojarka 😂
A mam swoje małe -miseczka A wiec teraz mam wrażenie ze mi się wylewają ale one chyba rosną cała ciąże wiec martwię się jak to będzie później 😅

reklama
Ja to chyba bardziej od tego ze się nie ruszam i dużo śpię to widzę zmianę 😂 a nie od ciąży póki co :)
A mam swoje małe -miseczka A wiec teraz mam wrażenie ze mi się wylewają ale one chyba rosną cała ciąże wiec martwię się jak to będzie później 😅
To pomyśl sobie że ja jestem bardzo szczupła i mam rozmiar miseczki 60G 😂 i teraz urosły jeszcze. Wiec nie strasz mnie że urosną jeszcze bardziej bo jak tak będzie to zaraz ich w kolanach będę szukać 🤣🤣🤣

naturalna :)
Nie mam już pomysłu 😔

Na ta chwile co mi przychodzi do głowy to, ze leki ostatnio które wpadły siła rzeczy do moczu mogły jakoś sfałszować wyniki nadań 😔 u każdego lekarza co jestem i mi mówi, ze tam nic nie widzi badania są wszystkie ok to zaczynam płakać z bezsilności 😔
a pobierasz mocz ze środkowego strumienia?

Serio? Znajoma miała 95 i taka sama norma jak i mnie i mówił lekarz że jest ok. No zobaczymy w środę. Z córką jak robiłam taka sama norma była i wynik mam wrażenie identyczny miałam . Że w normie ale podwyższone.
Dobra z córką miałam 87.w środę dam znać :)
Tak, w ciąży są bardziej wyśrubowane normy. Ja w poprzedniej ciąży miałam 95 i to już było wskazania do zrobienia krzywej cukrowej. Ostatecznie miałam cukrzycę ciążową.

Byłam właśnie w szpitalu.. dali mi kolejny krem tym razem z antybiotykiem 🙏🏼 mam nadzieje, ze pomoże..

Doktor zrobiła mi pierwsze USG, powiedziała, ze jeszcze nic nie widać 😔nie wiem czy mam się martwić. Ostatni okres 06.06, z bety wyszedł 5 tydzień ale taki dla mnie bardziej początek. Z okresu wynika 6 tygodni prawda? 😔
Powiedziała, ze to za wcześnie i trzeba czekać jakieś 2 tygodnie..

Załączniki

• IMG_3118.jpg
    IMG_3118.jpg
    165,6 KB · Wyświetleń: 61
Byłam właśnie w szpitalu.. dali mi kolejny krem tym razem z antybiotykiem 🙏🏼 mam nadzieje, ze pomoże..

Doktor zrobiła mi pierwsze USG, powiedziała, ze jeszcze nic nie widać 😔nie wiem czy mam się martwić. Ostatni okres 06.06, z bety wyszedł 5 tydzień ale taki dla mnie bardziej początek. Z okresu wynika 6 tygodni prawda? 😔
Powiedziała, ze to za wcześnie i trzeba czekać jakieś 2 tygodnie..
Fakt, jeszcze nie widać, więc czekaj cierpliwie. Może owulacja się przesunęła i ciąża jest młodsza niż wynika z okresu

Dziewczyny, a z innej beczki żebyśmy się tylko nie stresowały. Jak tam wasze brzuszki? 😁 widzicie jakąś zmianę? Bo ja widzę ogromną już. Wydawałoby się że za wczesnie jeszcze ale mój mąż też mówi że już delikatnie widać. 🙈
u mnie przez powiększone jajniki to mam brzuch jak balon i się ledwo dopinam w spodnie 🤦🏼‍♀️ ostatnio nawet juz płakałam do mojego że muszę chyba na ciazowe popatrzeć bo ten brzuch mam spuchnięty w tak newralgicznym miejscu że nawet te z niższym stanem ledwo dopinam 🤦🏼‍♀️

reklama
oj tak piersi mi też urosły i są takie nabrzmiałe i bolące- narazie zostały mi jedynie 2 staniki które mogę nosić (takie całkowicie bez żadnego nawet mikro push up'u/profilowania) które nie sprawiają że mam ciary na plecach na myśl zeby je założyć i w których mnie piersi nie bola (i się nie wylewają z nich- bo wszystkie takie wlasnienprofilowane/zbierające juz poszły w odstawkę 😅)

Do góry