Super wiadomości !Dziewczyny ja już po serduszko jest, maluszek się rozwija prawidłowo
reklama
Chattahoochee
Fanka BB :)
Bądź dobrej myśli! Kciuki zaciśnięteJa dziś mam wizytę, stresuje się
Rany, ja mam dopiero wizytę 5.08, ale i tak pójdę w czwartek co by zobaczyć czy w dobrym miejscu się zagnieździło.
Aż się serducho raduje. Super! ❤Dziewczyny ja już po serduszko jest, maluszek się rozwija prawidłowo
Karooola28
Przypomnij który tydzień i dzień?Dziewczyny ja już po serduszko jest, maluszek się rozwija prawidłowo
Ja mam popołudniu obym miała równie dobre wieści
spelnicmarzenie
naturalnaKochana a miałaś badania w kierunku chlamydii? Bo nie pamietam czy to ciaza naturalna czy IVF (przy in vitro to badanie obowiazkowe) Teraz sobie tak pomyslalam ze to może to? Wiem ze często dziewczyny borykają się latami z nawracającymi infekcjami, lekartwa niw pomagają a okazuje się że nie były leczone w odpowiedni sposób.
Nie mam już pomysłu
Na ta chwile co mi przychodzi do głowy to, ze leki ostatnio które wpadły siła rzeczy do moczu mogły jakoś sfałszować wyniki nadań u każdego lekarza co jestem i mi mówi, ze tam nic nie widzi badania są wszystkie ok to zaczynam płakać z bezsilności
spelnicmarzenie
Dziewczyny ja już po serduszko jest, maluszek się rozwija prawidłowo
vvDomivv
może podpytaj jeszcze lekarza o tą chlamydie właśnie? Nie jestem przekonana czy daje akurat takie symptomy, ale wiem, że potrafi być bardzo uciążliwa i czesto pomijana latami i wiem że na nia są specjalne testy (w sensie zwykle badania jej nie wykrywaja, cytologia i biocenoza tez) bo tak to już doprawdy nie mam innego pomysłu...naturalna
Nie mam już pomysłu
Na ta chwile co mi przychodzi do głowy to, ze leki ostatnio które wpadły siła rzeczy do moczu mogły jakoś sfałszować wyniki nadań u każdego lekarza co jestem i mi mówi, ze tam nic nie widzi badania są wszystkie ok to zaczynam płakać z bezsilności
Madllen_pleasure
Norma w ciąża to do 9297.6 mój wynik glukozy na czczo norma 99. Niby w normie się mieści ale myślę czy nie za wysoko.
natala123456
Ciekawe jak lekarz na to spojrzy…97.6 mój wynik glukozy na czczo norma 99. Niby w normie się mieści ale myślę czy nie za wysoko.
reklama
PataJe
Zaciekawiona BB
Myślę, że warto zrobić jeszcze raz badanie ogólne i posiew moczu.naturalna
Nie mam już pomysłu
Jeśli nic nie wyjdzie, jest coś takiego jak śródmiąższowe zapalenie pęcherza, nie mówię, że jest akurat u Ciebie, bo to rzadka choroba, ale zdarza się... Możesz na kilka dni mocno ograniczyć kwaśne (kiszonki, cytrusy) i ostre produkty i przyprawy (cebula, czosnek, curry, pieprz itp.), zobaczysz czy będzie lepiej jeśli tak, może to być ten trop.
Ale koniecznie powtórzenie moczu, posiew, bo po opisie widać, że Ci to dokucza. Bardzo mnie dziwi postawa lekarzy, którzy bagatelizują Twoje dolegliwości