Ja też dziś byłam na becie i czekam na przyrost jaki będzie do tego lekarz przez tel zalecił zrobienie kilku wyników przed 1 wizyta. Bo wypadnie po 8 tygodniu. Ostatnio wyniki miałam po 15 to teraz będę czekać do tej 15Dziś byłam na becie, ciekawe jaki będzie przyrost od środy oby był ładny! Pięknego dnia Wam życzę!
reklama
Karooola28
Fanka BB :)
Pięknie który tydzień i dzień?Uffff....Jestem po. Głowa jest, pupa też, coś w środku mrugało, lekarz stwierdził, że serduszko Ogólnie wszystko w porzadku, rozmiar się zgadza, jedyne co lekarza zaniepokoiło to nadżerka, ale pobrał od razu cytologię i mówił, że póki co się tym nie martwić. Nawet trochę zażartował- mówiłam, że tyle się naczytałam, że po 30 rż tyle rzeczy może być nie tak, a on mi na to "Pani, a po 65 rż? To już nic nie działa tak, jak powinno, będzie tylko gorzej, zobaczy Pani!" A tak serio dodał, że za taką zupełnie bezpieczną granicę uznaje się 35 r.ż. Ledwo, ale się mieszczę mówił że sushi można, sery też, kawę i herbatę w rozsądnych ilościach, nie polecał solarium, sauny i latania samolotem. Mam brać kwas foliowy i wrócić za 3 tygodnie z wynikami zleconych badań. Ogólnie jestem zadowolona (mimo, że to medicover) a to moja kruszynkaZobacz załącznik 1423964
Super wiadomość ! Jakie ma wymiary? Który tydzień?Uffff....Jestem po. Głowa jest, pupa też, coś w środku mrugało, lekarz stwierdził, że serduszko Ogólnie wszystko w porzadku, rozmiar się zgadza, jedyne co lekarza zaniepokoiło to nadżerka, ale pobrał od razu cytologię i mówił, że póki co się tym nie martwić. Nawet trochę zażartował- mówiłam, że tyle się naczytałam, że po 30 rż tyle rzeczy może być nie tak, a on mi na to "Pani, a po 65 rż? To już nic nie działa tak, jak powinno, będzie tylko gorzej, zobaczy Pani!" A tak serio dodał, że za taką zupełnie bezpieczną granicę uznaje się 35 r.ż. Ledwo, ale się mieszczę mówił że sushi można, sery też, kawę i herbatę w rozsądnych ilościach, nie polecał solarium, sauny i latania samolotem. Mam brać kwas foliowy i wrócić za 3 tygodnie z wynikami zleconych badań. Ogólnie jestem zadowolona (mimo, że to medicover) a to moja kruszynkaZobacz załącznik 1423964
vvDomivv
ojj piękna a powiedz gdzie do Medicover chodzisz? W sensie jaka miejscowosc?Uffff....Jestem po. Głowa jest, pupa też, coś w środku mrugało, lekarz stwierdził, że serduszko Ogólnie wszystko w porzadku, rozmiar się zgadza, jedyne co lekarza zaniepokoiło to nadżerka, ale pobrał od razu cytologię i mówił, że póki co się tym nie martwić. Nawet trochę zażartował- mówiłam, że tyle się naczytałam, że po 30 rż tyle rzeczy może być nie tak, a on mi na to "Pani, a po 65 rż? To już nic nie działa tak, jak powinno, będzie tylko gorzej, zobaczy Pani!" A tak serio dodał, że za taką zupełnie bezpieczną granicę uznaje się 35 r.ż. Ledwo, ale się mieszczę mówił że sushi można, sery też, kawę i herbatę w rozsądnych ilościach, nie polecał solarium, sauny i latania samolotem. Mam brać kwas foliowy i wrócić za 3 tygodnie z wynikami zleconych badań. Ogólnie jestem zadowolona (mimo, że to medicover) a to moja kruszynkaZobacz załącznik 1423964
Mdłości nie musisz mieć ,serio bywa i tak mi z córką zaczęły się w 8 tygodniu i trwały dwa tygodnie do 10tugodnia. Później mogłam góry przenosić. Tera zteho nie mogę powiedzieć ,nie mogę przenieść zakupów ze sklepuno cudownie! Ja dzis tez spalam jak bobasek, błogo i dłuuuugo najważniejsze to nie tracić nadziei! Ja na usg się nie znam i nigdy nic nie widzę wiec nie doradzę ale na pewno jest wszystko ok. PS: u mnie mdlosci nadal brak i nie wiem czy się cieszyć czy martwić że coś nie tak
Pani_Zabuch
Tydzień 8, tzn 7+2 wg OM, a na zdjęciu mam 7+1, co by się zgadzało z datą owulacji. Wymiar CRL 1.07 cm (bo to chyba o to chodziło?) A chodzę w Poznaniu, z tym że my mamy wykupiony pakiet u męża w pracy, i to taki troszkę ulepszony.Super wiadomość ! Jakie ma wymiary? Który tydzień?
Pani_Zabuch
Ja w pierwszej ciąży nie miałam wcale, w drugiej zdążyło się kilka razy, teraz nie ma tragedii, ale zdarza się czasami. Także nie reguły, możliwe że Cie ominą takie "przyjemności" i nie będzie to oznaczało niczego niepokojącegoMdłości nie musisz mieć ,serio bywa i tak mi z córką zaczęły się w 8 tygodniu i trwały dwa tygodnie do 10tugodnia. Później mogłam góry przenosić. Tera zteho nie mogę powiedzieć ,nie mogę przenieść zakupów ze sklepu
Mnie we wrześniu czek dwugodzinny lot, potem pod koniec października. Lecę na wakacje dwa razyA są tutaj dziewczyny które będą latać samolotem? Bo np mieszkają za granicą, lub jak ja- mają wykupiona wycieczkę na wrzesień?
Zamierzam w miarę możliwości normalnie żyć w tej ciąży.
Pytanie co z pracą przy komputerze? Pracujecie normalnie? Do kiedy zamierzacie?
Sushi surowe można? Jak to w końcu jest? Zawsze się mówiło, ze nie można…
reklama