spelnicmarzenie
Fanka BB :)
tak, tak, mam dopiero pierwszaBada się przyrost a nie pojedyncza betę. Wpisz w wyszukiwarkę kalkulator bety i sama oblicz przyrost.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, tak, mam dopiero pierwszaBada się przyrost a nie pojedyncza betę. Wpisz w wyszukiwarkę kalkulator bety i sama oblicz przyrost.
Odebralas wynik z 13.07? Bo ogólnie najlepiej zbadać przyrost 48h, zatem powinnaś pobrać betę dzisiaj lub 72h - pobrać betę jutro.tak, tak, mam dopiero pierwszaz 13.07, ginekologa mam 27, czyli jednak zrobie przed wizyta jeszcze raz
![]()
Wydaje mi się, że widzę jakiś zarys.Hej dziewczyny, za mną wspaniała noc z pięknymi snami i poranek w którym pierwszy raz poczułam mdłościsiedząc przy kawce z mężem i oglądając USG dopatrzylam się zarysu pierścionka z brylantem, on też to widz
wiem też że podłużny pęcherzyk nie jest najlepsza oznaką, ale moja gin powiedziała że mam się tym nie martwić, więc się nie martwię. Dajcie znać czy też widzicie ten "pierścionek"
![]()
obliczyć sobie przyrost. Myślę że narazie to wystarczy- jeśli lekarz będzie potrzebował to zleci Vi kolejna (u mnie tak było że jeszcse 2 razy prosił o powtórzenie ale u mnie przyrost był słaby na poczatku). Porównaj sobie wynik 13.07 vs 15.07. No i pamiętaj ze żadna z nas nie jest lekrzem+ pamiętaj też że u niektórych najpierw przyrost bywał mały a pozniej się rozkręcał i wszystko z ciąża jest ok20-21.06![]()
Odebrałam betę dosłownie 10 min temu!
Przedział w 5 tygodniunie wiem czy mam Wam pokazać bo się boje, ze zauważycie coś nie tak
panicznie się tego boje. Myślicie, żebym przed badaniem u ginekologa które mam 27.07 zrobisz jeszcze raz betę? Wyniki mam z 13.07 pierwszej ?
wg owulacji (20-21.06) termin wychodzi na 13-14 marca i wygląda na to że jesteś w 5 tygodniu ciążyBada się przyrost a nie pojedyncza betę. Wpisz w wyszukiwarkę kalkulator bety i sama oblicz przyrost.
no cudownie! Ja dzis tez spalam jak bobasek, błogo i dłuuuugoHej dziewczyny, za mną wspaniała noc z pięknymi snami i poranek w którym pierwszy raz poczułam mdłościsiedząc przy kawce z mężem i oglądając USG dopatrzylam się zarysu pierścionka z brylantem, on też to widz
wiem też że podłużny pęcherzyk nie jest najlepsza oznaką, ale moja gin powiedziała że mam się tym nie martwić, więc się nie martwię. Dajcie znać czy też widzicie ten "pierścionek"
![]()
Kochana! 3maj sie cieplutko i pamiętaj ze zawsze możesz wrócićJa już wysiadam dziewczyny. nie sądziłam że ten stan mnie tak dojedzie emocjonalnie, gdyby nie ten internet i przesyt informacyjny, byłoby mi lepiej... Uwielbiam mieć kontrolę, nad wszystkim i to mnie wykańcza, bo tu nie mam kontroli nad NICZYM. Tak więc, wyłączam się znowu na chwilę i daje mojej głowie odpocząć. Muszę też odciąć to forum, bo mimo że to genialna sprawa, że możemy się tu wszystkie wspierać i dzielić się doświadczeniami, to ja jedyne co robię to się tylko porównuje i zawsze znajduje coś co zaczyna mnie niepokoić. Życzę każdej z was pięknej ciąży i ogromu szczęścia w marcu jak już będziecie miały swoje serduszka przy sobie. Trzymajcie się ciepło.Ja idę szukać psychologa
![]()