Mythopoeia
Fanka BB :)
Ojej współczujęCzy któraś z Was też ma migreny? Wczoraj na wieczór dostałam. Apapy słabo działają. Do tego ból pleców. Mam nadzieję, że to tylko objaw ciąży a nie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej współczujęCzy któraś z Was też ma migreny? Wczoraj na wieczór dostałam. Apapy słabo działają. Do tego ból pleców. Mam nadzieję, że to tylko objaw ciąży a nie ...
Wiek ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączkiDziewczyny, chyba jestem głupia. Właśnie zalogowałam się na aplikacje żeby obserowac ciąże (w sensie jaki duży jest bobas itp). Wpisuje dane: 06.06 - data ostatniej miesiączki, pierwszy dzień. I wychodzi mi ze jestem w 6 tygodniu ciazyjakim cudem? Przeszukałam internet i w każdym kalkulatorze wychodzi mi 6 tygodni a w jednym kalendarzyku 3 tygodnie i 1 dzień
jak mam to obliczyć?
![]()
W niedzielę jedziemy na urodziny mojej siostry. W sobotę mamy zakaz wstępu, bo muszą coś szykować, a dzieci będą przeszkadzaćOjej współczujęJa teraz nie mam ale ogólnie często miałam przed okresem, podobno od progesteronu. Ale bol pleców miałam straszny w poprzedniej ciąży też od wczesnego etapu, niestety musiałam tak żyć, bo nie chcieli mi dać żadnych leków
teraz weekend to może uda wam siędzidc gdzieś podrzucić odpocząć, odpoczynek działa cuda
![]()
czyli to będzie 5 tygodni 5 dniWiek ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki![]()
Czyli faktycznie nieskończony 6 tydzieńczyli to będzie 5 tygodni 5 dni![]()
ja miałam w poprzedniej ciąży niestety cały 1 trymestr. Ból i cierpienie w zaciemnionym pokoju+rzyganko. Apapy nie dają radyCzy któraś z Was też ma migreny? Wczoraj na wieczór dostałam. Apapy słabo działają. Do tego ból pleców. Mam nadzieję, że to tylko objaw ciąży a nie ...
jakoś takczyli to będzie 5 tygodni 5 dni![]()
Ja niestety po pierwszym porodzie dostałam szybko migreny, a po drugim troszkę później, ale kp mnie przed tym nie chronija miałam w poprzedniej ciąży niestety cały 1 trymestr. Ból i cierpienie w zaciemnionym pokoju+rzyganko. Apapy nie dają radyale za to reszta ciąży i rok karmienia zero migren.
pewnie to sprawa indywidualna, tak jak powrót okresu. U mnie wrócił jakoś po roku i wtedy wróciły tez migreny.Ja niestety po pierwszym porodzie dostałam szybko migreny, a po drugim troszkę później, ale kp mnie przed tym nie chroni![]()
pytanie tez jak długie masz cykleDziewczyny, chyba jestem głupia. Właśnie zalogowałam się na aplikacje żeby obserowac ciąże (w sensie jaki duży jest bobas itp). Wpisuje dane: 06.06 - data ostatniej miesiączki, pierwszy dzień. I wychodzi mi ze jestem w 6 tygodniu ciazyjakim cudem? Przeszukałam internet i w każdym kalkulatorze wychodzi mi 6 tygodni a w jednym kalendarzyku 3 tygodnie i 1 dzień
jak mam to obliczyć?
![]()