reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Czy któraś z Was też ma migreny? Wczoraj na wieczór dostałam. Apapy słabo działają. Do tego ból pleców. Mam nadzieję, że to tylko objaw ciąży a nie ...
Ojej współczuję :( Ja teraz nie mam ale ogólnie często miałam przed okresem, podobno od progesteronu. Ale bol pleców miałam straszny w poprzedniej ciąży też od wczesnego etapu, niestety musiałam tak żyć, bo nie chcieli mi dać żadnych leków :( teraz weekend to może uda wam siędzidc gdzieś podrzucić odpocząć, odpoczynek działa cuda :)

reklama
Dziewczyny, chyba jestem głupia. Właśnie zalogowałam się na aplikacje żeby obserowac ciąże (w sensie jaki duży jest bobas itp). Wpisuje dane: 06.06 - data ostatniej miesiączki, pierwszy dzień. I wychodzi mi ze jestem w 6 tygodniu ciazy 😳jakim cudem? Przeszukałam internet i w każdym kalkulatorze wychodzi mi 6 tygodni a w jednym kalendarzyku 3 tygodnie i 1 dzień 😳 jak mam to obliczyć? 😂
Wiek ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki 😉

Ojej współczuję :( Ja teraz nie mam ale ogólnie często miałam przed okresem, podobno od progesteronu. Ale bol pleców miałam straszny w poprzedniej ciąży też od wczesnego etapu, niestety musiałam tak żyć, bo nie chcieli mi dać żadnych leków :( teraz weekend to może uda wam siędzidc gdzieś podrzucić odpocząć, odpoczynek działa cuda :)
W niedzielę jedziemy na urodziny mojej siostry. W sobotę mamy zakaz wstępu, bo muszą coś szykować, a dzieci będą przeszkadzać 🤷 więc się dostosuje. Niestety ostatnio nie mam za bardzo z kim dzieciaki zostawić lub żeby ktoś do nas przyszedł 🤷 mam nadzieję, że chociaż niedziela spędzona na wsi dobrze mi zrobi

Czy któraś z Was też ma migreny? Wczoraj na wieczór dostałam. Apapy słabo działają. Do tego ból pleców. Mam nadzieję, że to tylko objaw ciąży a nie ...
ja miałam w poprzedniej ciąży niestety cały 1 trymestr. Ból i cierpienie w zaciemnionym pokoju+rzyganko. Apapy nie dają rady :( ale za to reszta ciąży i rok karmienia zero migren.

reklama
Dziewczyny, chyba jestem głupia. Właśnie zalogowałam się na aplikacje żeby obserowac ciąże (w sensie jaki duży jest bobas itp). Wpisuje dane: 06.06 - data ostatniej miesiączki, pierwszy dzień. I wychodzi mi ze jestem w 6 tygodniu ciazy 😳jakim cudem? Przeszukałam internet i w każdym kalkulatorze wychodzi mi 6 tygodni a w jednym kalendarzyku 3 tygodnie i 1 dzień 😳 jak mam to obliczyć? 😂
pytanie tez jak długie masz cykle 😉 a znasz przybliżona date owulacji?

Do góry