reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Hej. Dokładnie ten lekarz go jakiś brak słów,moja doktorka tak samo mi mówiła jak coś podejrzewała tzn że spokojnie i kazała przyjść za tydzień aby się upewnić,że jest ok ale nie straszyła mnie ,ta zmialam sytuację że brzuszek był o tydzień mniejszy od reszty...już się naczytałam wtedy o hipotrofii a za tydzień okazało się ,że podgonił🙂

Dziewczyny ja mam jakieś złe przeczucia....dziś nie bolą mnie piersi ,tak tyle co tyle ,w dodatku miałam jakieś durne sny,łamiące się drzewa ....i ogólnie mam doła jakiegoś .... a ja się boje nagłego braku objawów ,wtedy wydaje mi się że się przestaje rozwijać ...

Wczoraj piersi aż mnie piekły dosłownie,mam wzdęcia tak samo ,ale na samą noc i wtedy boli mnie brzuch aż .
Będzie wszystko dobrze, myśl pozytywnie 😘
Staraj się nie zamartwiać bo pewnie sobie przez to coś wmawiasz jak brak objawow albo objawy…
Ja tez mam tak ze jednego dnia są bardziej odczuwalne innego mniej ale to na pewno zależy od wielu czynników od pogody od tego czy się wyspalas, co jadłaś itd.

reklama
I chyba ciągle z tyłu głowy mam ta moja betę z niskim przyrostem i chyba to mnie tak dobija i doszukuje się ...
Wybacz, ale nie pamietam. A ile % miałaś przyrost. Pamiętaj,że przyrost i wartości bety to sprawa indywidualna dla każdej kobiety. U mnie beta zawsze duża , a zawsze na początku mało widać

Ja będę prowadzić ciążę u dwóch ginekologow. Nie muszę im tego mówić bo i tak wiedzą bo np. Ten na NFZ pisze skierowania na badania to ten prywatny widzi ze od innego są skierowania, prywatny musi mi dać receptę na zastrzyki to od tego na NFZ już nie będę brać 😁

Czekam aż mąż wróci i jade na wizytę 🥰 Oby było coś widać 🍀
oo to trzymam kciukasy! 🍀🍀

Hej. Dokładnie ten lekarz go jakiś brak słów,moja doktorka tak samo mi mówiła jak coś podejrzewała tzn że spokojnie i kazała przyjść za tydzień aby się upewnić,że jest ok ale nie straszyła mnie ,ta zmialam sytuację że brzuszek był o tydzień mniejszy od reszty...już się naczytałam wtedy o hipotrofii a za tydzień okazało się ,że podgonił🙂

Dziewczyny ja mam jakieś złe przeczucia....dziś nie bolą mnie piersi ,tak tyle co tyle ,w dodatku miałam jakieś durne sny,łamiące się drzewa ....i ogólnie mam doła jakiegoś .... a ja się boje nagłego braku objawów ,wtedy wydaje mi się że się przestaje rozwijać ...

Wczoraj piersi aż mnie piekły dosłownie,mam wzdęcia tak samo ,ale na samą noc i wtedy boli mnie brzuch aż .
Ja też raz mam a raz nie mam. Raz mocno raz słabo. Jak siedzę w pracy to nie mam czasu się nawet skupić czy czuję coś. 🙄

reklama
Wybacz, ale nie pamietam. A ile % miałaś przyrost. Pamiętaj,że przyrost i wartości bety to sprawa indywidualna dla każdej kobiety. U mnie beta zawsze duża , a zawsze na początku mało widać
Miałam betę 5800 później 8008 czyli 38%tylko ,ale na wizycie 5+5 było widać już serduszko więc musiała w górę pójść

Do góry