reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Mi również dopiero po ciąży 🙈 Na piersiach i pośladkach 😅

Dzięki i mam nadzieję, że faktycznie pozytyw bo przez chwilę zaczęłam wątpić przez ten atak na Mnie ze strony mamy i teściowej, że uroilam sobie kreskę, bo jak ciąża to tylko jak jest bardzo widoczna 😅
to jak zrobisz za tydzień to będzie mocna 😅 i wtedy im będzie glupiutko 🙃😉

jutro najpierw zrobie drugi test 🥹 spóźnia mi się okres 2 dni, mam bardzo sucha pochwę - jak nigdy! Bol piersi taki jak zawsze (mam mastodynie) wiec w ogóle się nie zorientowałam ale dzisiaj mnie tknęło to ze ja nigdy przed okresem nie miałam aż tak sucho! 🥹
Totalny szok! Bardzo się nie staraliśmy od stycznia - tylko jak wyjdzie to wyjdzie 🥹
Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze!
I dopowiem jeszcze ze kreski wyszły po namoczeniu w moczu od razu! Bez czekania! 😳
To pierwsza ciąża? Dziwne to że masz sucho. Ja i większość dziewczyn mamy bardzo mokro wręcz non stop sprawdzamy czy to nie krew 🙃

jutro najpierw zrobie drugi test 🥹 spóźnia mi się okres 2 dni, mam bardzo sucha pochwę - jak nigdy! Bol piersi taki jak zawsze (mam mastodynie) wiec w ogóle się nie zorientowałam ale dzisiaj mnie tknęło to ze ja nigdy przed okresem nie miałam aż tak sucho! 🥹
Totalny szok! Bardzo się nie staraliśmy od stycznia - tylko jak wyjdzie to wyjdzie 🥹
Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze!
I dopowiem jeszcze ze kreski wyszły po namoczeniu w moczu od razu! Bez czekania! 😳
woow! Super! 3mamy mocno kciuki Kochana! 🥰

To pierwsza ciąża? Dziwne to że masz sucho. Ja i większość dziewczyn mamy bardzo mokro wręcz non stop sprawdzamy czy to nie krew 🙃
mam baaaaardzo sucho! Zawsze przed okresem miałam śluz a tu nic 😳 ale mam tez infekcje dlatego byłam leczona (nie wiedziałam, ze jestem w ciazy). Ginekolog nie chciała zrobić usg.. może już bym wtedy się dowiedziała.. zobaczyła „na oko” i powiedziała ze mam przez 3 dni sfałszować krem clotrimazolum..
Czuje lekki niepokój po tym.. ale czasu już nie cofnę 😔

ja na poczatku tez miałam sachare 🤪 a teraz coraz więcej śluzu (tyle że u mnie wymieszany z luteiną wiec nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć poza tym że jestego duuzo więcej niż na poczatku)

2 ciąża.. z tym ze pierwsza bardzo nieplanowana (zapomniałam jednej tabletki) w 4 tygodniu straciliśmy dzidziusia.. ale to był czas gdzie stres, smutek i żałoba brały gore no i niestety poroniłam 😔

reklama
Do góry