Helena!
Moderator
a masz jakieś dzieci?Dzięki ja mimo ogromnego szczęścia bardzo się martwię bo jedno poronienie mam za sobą i 43 latka na karku
Ja za miesiąc 4 z przodu, byłam tu dotąd najstarsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a masz jakieś dzieci?Dzięki ja mimo ogromnego szczęścia bardzo się martwię bo jedno poronienie mam za sobą i 43 latka na karku
Kciuki zaciśnięteTo moja trzecia ciąża mam już parkę dwie ciąże bezproblemowe.
Człowiek by pomyślał, że w takiej sytuacji powinno być bez stresu, ale gdzie tam… chyba będę miała nieprzespaną noc przed jutrem…
Będę wdzięczna za kciuki ;p
Wierzę że można się tym wykończyć, a ile dzieci planujecie mieć? Jak się uda to wszystkie 4 ? Nie chciałaś mieć podwójnego transferu? Ja jakbym się na in vitro zdecydowała to chciałabym od razu dwa Nie wiem czy tak praktykują.Ja mam ogromną nadzieję że się uda bo to jest pierwsze podejście do in vitro, mamy na szczęście "w zapasie" 3 mrożaczki bo my niestety na naturalne zajście nie mamy szans
Tak samo jak z pozytywnej bety, cieszę się że mamy mrożaki bo czas stymulacji i punkcji wykończył mnie psychicznie
Gratulacje! Piękne krechy! Nudnej ciąży życzęDzień dobry, nieśmiało się witam , dziś zrobiłam test
Ja Ovarin, Acard, zastrzyki z heparyny , luteine dopochwowoJakie bierzecie witaminy?
Ja na razie mam Femibion 1.
Będzie dobrze! Trzeba w to wierzyć choć wiem ze po stracie kolejna ciąża jest w stresie.Dzięki ja mimo ogromnego szczęścia bardzo się martwię bo jedno poronienie mam za sobą i 43 latka na karku
Właśnie się zastanawiałam czy dobrze robię ze nadal Ovarin biorę Chce go zużyć bo raczej liczę że to ostatnia ciążaJa od miesiąca poprzedzającego stymuluje i nadal mam brać : ovarin i fertil women plus
No to młody wojownik musi dać radę, nie ma wyjściano pieeekny u nas 14 pobranych, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych ale do piątej doby dotrwał tylko jeden maluch takze w nim cala nadzieją
To taki wątek do którego maja dostęp tylko konkretni użytkownicy, czyli my. A teraz czyta nas kto chceJa z Warszawy I podbijam pytanko Karoli- o co chodzi z tym wątkiem prywatnym?
Napewno ten jeden będzie tym silnym na 9 miesięcyno pieeekny u nas 14 pobranych, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych ale do piątej doby dotrwał tylko jeden maluch takze w nim cala nadzieją
można napisać do administratora forum, że chcemy założyć prywatny wątek marcówek. Wtedy obcy nie będą czytać naszych postów i zrobi się bardziej prywatnie. Będzie można bardziej osobiste tematy poruszać, lub wymieniać się zdjęciami. Ale do tego potrzebna nam pewna, zgrana grupa udzielających się dziewczyn i czas gdy już będziemy pewne swoich ciąż oraz gdy już raczej nikt nowy nie będzie dołączał.Ja z Warszawy I podbijam pytanko Karoli- o co chodzi z tym wątkiem prywatnym?
Jak będziemy na prywatnym to można foty z brzuszkami wrzucać bez obawy że ktoś postronny je zobaczyJa z Warszawy I podbijam pytanko Karoli- o co chodzi z tym wątkiem prywatnym?
nie zawsze chcą robić podwójny transfer. Ciąża bliźniacza to duże obciążenie dla matki i większe ryzyko dla dzieci. Jak nie ma pośpiechu, albo innego parcia, to wolą pojedyncze.Kciuki zaciśnięte
Wierzę że można się tym wykończyć, a ile dzieci planujecie mieć? Jak się uda to wszystkie 4 ? Nie chciałaś mieć podwójnego transferu? Ja jakbym się na in vitro zdecydowała to chciałabym od razu dwa Nie wiem czy tak praktykują.
Gratulacje! Piękne krechy! Nudnej ciąży życzę
Ja Ovarin, Acard, zastrzyki z heparyny , luteine dopochwowo
Będzie dobrze! Trzeba w to wierzyć choć wiem ze po stracie kolejna ciąża jest w stresie.
Właśnie się zastanawiałam czy dobrze robię ze nadal Ovarin biorę Chce go zużyć bo raczej liczę że to ostatnia ciąża
No to młody wojownik musi dać radę, nie ma wyjścia
Jadąc na transfer (5 doba) nie wiedziałam czy w ogóle coś się udało zapłodnićKciuki zaciśnięte
Wierzę że można się tym wykończyć, a ile dzieci planujecie mieć? Jak się uda to wszystkie 4 ? Nie chciałaś mieć podwójnego transferu? Ja jakbym się na in vitro zdecydowała to chciałabym od razu dwa Nie wiem czy tak praktykują.