reklama
Po dzisiejszej becie mam już więcej nadziei ja na 6 pobranych pęcherzyków, udało się wszystkie zapłodnić, ale ostatecznie 4 przetrwały więc nawet lekarz był w szoku za taki wynikbędzie dobrze, musi być. Moja koleżanka była załamana, bo tylko 2 zarodki udało im się wyhodować, a w końcu pierwszy się przyjął i mają synka, a 2 lata później drugi i kolejny synek. A tak się martwili.
Ja od miesiąca poprzedzającego stymuluje i nadal mam brać : ovarin i fertil women plusJakie bierzecie witaminy?
Ja na razie mam Femibion 1.
Ja Pregna StartJakie bierzecie witaminy?
vvDomivv
Fanka BB :)
o to ja podaje raczke również po 1szym in vitro I prawie 3ch latach starań 3mam kciuki!Hej a więc tak po dwóch latach starań w klinice, między innymi po nieudanej inseminacji, jestem obecnie 14dni po transferze w 10dniu po transferze beta była 25,8, dziś w 14dniu - 165,1 więc jeszcze ostrożnie się tutaj witamale wierzę że będzie dobrze - MUSI
To będzie moja pierwsza ciąża więc jedna wielka niewiadoma
Karooola28
To samoJakie bierzecie witaminy?
vvDomivv
to gratuje, u nas niestety nie ma nic zamrożonegoJa mam ogromną nadzieję że się uda bo to jest pierwsze podejście do in vitro, mamy na szczęście "w zapasie" 3 mrożaczki bo my niestety na naturalne zajście nie mamy szans
Tak samo jak z pozytywnej bety, cieszę się że mamy mrożaki bo czas stymulacji i punkcji wykończył mnie psychicznie
vvDomivv
no pieeekny u nas 14 pobranych, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych ale do piątej doby dotrwał tylko jeden maluch takze w nim cala nadziejąPo dzisiejszej becie mam już więcej nadziei ja na 6 pobranych pęcherzyków, udało się wszystkie zapłodnić, ale ostatecznie 4 przetrwały więc nawet lekarz był w szoku za taki wynik
reklama