reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
będzie dobrze, musi być. Moja koleżanka była załamana, bo tylko 2 zarodki udało im się wyhodować, a w końcu pierwszy się przyjął i mają synka, a 2 lata później drugi i kolejny synek. A tak się martwili.
Po dzisiejszej becie mam już więcej nadziei 😍 ja na 6 pobranych pęcherzyków, udało się wszystkie zapłodnić, ale ostatecznie 4 przetrwały więc nawet lekarz był w szoku za taki wynik ♥️

Hej 🙂 a więc tak 🙈po dwóch latach starań w klinice, między innymi po nieudanej inseminacji, jestem obecnie 14dni po transferze 🙂w 10dniu po transferze beta była 25,8, dziś w 14dniu - 165,1 😍 więc jeszcze ostrożnie się tutaj witam🙂ale wierzę że będzie dobrze - MUSI 🙂
To będzie moja pierwsza ciąża więc jedna wielka niewiadoma 🙈
o to ja podaje raczke 😊 również po 1szym in vitro I prawie 3ch latach starań 😁 3mam kciuki! 🍀

Ja mam ogromną nadzieję że się uda bo to jest pierwsze podejście do in vitro, mamy na szczęście "w zapasie" 3 mrożaczki bo my niestety na naturalne zajście nie mamy szans 😔
Tak samo jak z pozytywnej bety, cieszę się że mamy mrożaki bo czas stymulacji i punkcji wykończył mnie psychicznie
to gratuje, u nas niestety nie ma nic zamrożonego 🙈😞

Po dzisiejszej becie mam już więcej nadziei 😍 ja na 6 pobranych pęcherzyków, udało się wszystkie zapłodnić, ale ostatecznie 4 przetrwały więc nawet lekarz był w szoku za taki wynik ♥️
no pieeekny 😍 u nas 14 pobranych, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych ale do piątej doby dotrwał tylko jeden maluch 😞 takze w nim cala nadzieją ❤️🍀

reklama
Do góry