reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Ale tu dziś cisza…. Zarzucę może temat. Napiszcie skąd jesteście.
Ja zachodnie okolice Warszawy.
Ja śląsk 😁

Koleżanka @pluto_nova wyjechała na wakacje więc pewnie od jutra bedxie nas fotkami spamować 😃

Dziś mi przeszedł ból brzucha i zgaga i boję się czy już czasem moja przygoda z ciąża się nie skończyła. Za to mam apetyt za 5 , zjadłam wszystko co się dało nawet kiełki z masą kajmakową 🤣 Ide w środę do gina bo umrę z niepewności. Beta droga więc taniej mnie wyjdzie wizyta z USG niż dwie bety z progiem.

reklama
Ja śląsk 😁

Koleżanka @pluto_nova wyjechała na wakacje więc pewnie od jutra bedxie nas fotkami spamować 😃

Dziś mi przeszedł ból brzucha i zgaga i boję się czy już czasem moja przygoda z ciąża się nie skończyła. Za to mam apetyt za 5 , zjadłam wszystko co się dało nawet kiełki z masą kajmakową 🤣 Ide w środę do gina bo umrę z niepewności. Beta droga więc taniej mnie wyjdzie wizyta z USG niż dwie bety z progiem.
poważnie? Ale to chyba wizyta na NFZ? Bo mnie wyszłyby taniej badania:/
Też bym chciała już być pewna, że jest Ok, ale wiem, że pozostaje mi czekać :/ gdybym w ostatniej ciąży poszła na wizytę wcześniej, to pewnie dostałabym info, że wszystko super. Plamić zaczęłam 2 dni przed wizytą u gin., Ok.7t.4dni. Dlatego teraz też staram się uzbroić w cierpliwość, co będzie to będzie. Beta przyrost Ok, prog też, czuję się dobrze…więc czekam. Staram się cieszyć, że czekam na wizytę, a nie kolejną @.

Cześć dziewczyny, nieśmiało się witam z terminem na 4-6 marca ;-) jutro idę na pierwsze usg, to będzie 6+1.

Przycupne sobie u Was mam nadzieję że na dłużej, ale póki co tak ostrożnie 🙂

Witamy! Gratulacje i nudnych ciąż życzę! Napiszcie coś o sobie? To jest pierwsza ciąża? Czy macie już dzieci na stanie? Ja mam dwoje maluszków mają 4 i prawie 2.5 lat :-) To moja 5 ciąża. Dwie pierwsze bezproblemowe, dwie kolejne niestety stracone . Teraz mogłabym dotrwać do porodu i urodzić zdrowego bobasa 🥰

poważnie? Ale to chyba wizyta na NFZ? Bo mnie wyszłyby taniej badania:/
Też bym chciała już być pewna, że jest Ok, ale wiem, że pozostaje mi czekać :/ gdybym w ostatniej ciąży poszła na wizytę wcześniej, to pewnie dostałabym info, że wszystko super. Plamić zaczęłam 2 dni przed wizytą u gin., Ok.7t.4dni. Dlatego teraz też staram się uzbroić w cierpliwość, co będzie to będzie. Beta przyrost Ok, prog też, czuję się dobrze…więc czekam. Staram się cieszyć, że czekam na wizytę, a nie kolejną @.
Moj gin bierze 150zl za wizytę ciazowa a ostatnio za betę i proga 100zl zapłaciłam więc chcąc zrobić przyrost to bym 200zaplacila 😁 U mnie też na początku w straconych ciazach wszystko było ok, przyrosty ponad 200% , ostatnia to do 13 tyg była prawidłowa i wtedy niestety serduszko przestało bić.

Witamy! Gratulacje i nudnych ciąż życzę! Napiszcie coś o sobie? To jest pierwsza ciąża? Czy macie już dzieci na stanie? Ja mam dwoje maluszków mają 4 i prawie 2.5 lat :-) To moja 5 ciąża. Dwie pierwsze bezproblemowe, dwie kolejne niestety stracone . Teraz mogłabym dotrwać do porodu i urodzić zdrowego bobasa 🥰
Hej 🙂 a więc tak 🙈po dwóch latach starań w klinice, między innymi po nieudanej inseminacji, jestem obecnie 14dni po transferze 🙂w 10dniu po transferze beta była 25,8, dziś w 14dniu - 165,1 😍 więc jeszcze ostrożnie się tutaj witam🙂ale wierzę że będzie dobrze - MUSI 🙂
To będzie moja pierwsza ciąża więc jedna wielka niewiadoma 🙈

reklama
Moj gin bierze 150zl za wizytę ciazowa a ostatnio za betę i proga 100zl zapłaciłam więc chcąc zrobić przyrost to bym 200zaplacila 😁 U mnie też na początku w straconych ciazach wszystko było ok, przyrosty ponad 200% , ostatnia to do 13 tyg była prawidłowa i wtedy niestety serduszko przestało bić.
aaaa to fajnie, masz dużo tańsze wizyty.
No wiem, że później też może być źle, ale zawsze sobie myślę, że bijące serce na pierwszym usg, to połowa sukcesu.

Do góry