reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
tak. U mnie wyszło że mam przecieciala
A jaki Ci poziom wyszedł? Zrobiłam dzisiaj i mam IGG 116 Au/ml a igm niereaktywne więc przeszłam kiedyś...ciekawi mnie kiedy, czy mój 4 latek mnie zaraził. Położna mówi, że pewnie kwestia roku więc jednak obecność malucha w domu, przy wcześniejszym braku kontaktu z wirusem może być zagrożeniem

Czesc Dziewczyny, gratuluję Wam:) ja rez mam termin na marzec. Powiedzcie jak sue zapatrujecie na szczepienie na covid, ja się boję nie wiem czf się zaszczepić, z drugiej strony boję się hak będą patrzeć przy porodzie ... ehhh ciężkie czasy.... pozdrawiam serdecznie

Czesc Dziewczyny, gratuluję Wam:) ja rez mam termin na marzec. Powiedzcie jak sue zapatrujecie na szczepienie na covid, ja się boję nie wiem czf się zaszczepić, z drugiej strony boję się hak będą patrzeć przy porodzie ... ehhh ciężkie czasy.... pozdrawiam serdecznie
A jakie masz obawy, co jest na przeciw? :)

Ogólnie w kwestii szczepień to polecam grupę na Fejsie szczepienia-rozwiewamy wątpliwości, wypowiadają się tam lekarze, grupa jest prywatne, wstawiają wszelkie wyniki badań analizy na temat szczepień, po wyszukaniu w lupce hasła ciąża wyskoczą posty, w których kobiety opisują jak przeszły szczepienie itd wiele mam już urodziło i badało przeciwciała u dzieciaczka i po szczepieniu w ciąży maluch po porodzie ma przeciwciała. Można poczytać i podjąć decyzję bo jednak można się bać bo nie ma dokładnych badań ale ja tam ufam, że zaszczepiłam się i zrobiłam dobrze. Ale to już każda z nas musi sama podjąć decyzję, grunt to nie panikować :)

Ja się jeszcze nie zaszczepiłam i mój partner też nie :) narazie robimy wszystkie badania bo np. U niego tata miał zakrzepice. Chcemy do tego podejść z głową :)

Ja się zaszczepiłam Johnsonem nie wiedząc że jestem w ciazy. Jak narazie z dzieckiem wszystko dobrze

reklama
Witam dziewczyny , może któraś mama mi pomoże … Dziś rano znalazłam na bieliźnie grudkę śluzu - zbita i zaróżowioną miejscami . Czy któraś z was miała kiedyś z czymś podobnym do czynienia ? Szczerze mówiąc się wystraszyłam i nie wiem czy mam jak najszybciej szorować do lekarza czy tez nie . Jestem w 19 tyg ciąży . Z góry dziękuje za odpowiedz

Do góry