agabaj92
Fanka BB :)
U nas będzie drugi chłopiecA tak z innej beczki dziewczynki znacie już płeć bobasków? Czujecie ruchy?[emoji3059]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas będzie drugi chłopiecA tak z innej beczki dziewczynki znacie już płeć bobasków? Czujecie ruchy?[emoji3059]
U mnie też chłopiec ruchy odczuwam najczęściej po jedzeniu albo w nocy jestem teraz w 19 tygodniuU nas będzie drugi chłopiec
Mnie też coś puka od czasu do czasu mam początek 18 tygU mnie też chłopiec ruchy odczuwam najczęściej po jedzeniu albo w nocy jestem teraz w 19 tygodniu
Czy próbowałaś już z tym stetoskopem, udało ci się coś usłyszeć?U mnie dzisiaj według kalendarza jest 17+6, łożysko na tylnej ścianie więc kusi żeby kupić stetoskop i zacząć słuchać
Niestety póki co nie. Działam tylko na detektorze. Zaczęłam czytać troszkę na forach i okazało się, że stetoskopem wcale nie tak łatwo coś usłyszeć więc można się chyba bardziej zestresować. Detektorem za to znajduje małego po max 2 sekundach i zawsze ładnie słychaćCzy próbowałaś już z tym stetoskopem, udało ci się coś usłyszeć?
Mi dedektor w zupełności wystarcza. Jaki masz model?Niestety póki co nie. Działam tylko na detektorze. Zaczęłam czytać troszkę na forach i okazało się, że stetoskopem wcale nie tak łatwo coś usłyszeć więc można się chyba bardziej zestresować. Detektorem za to znajduje małego po max 2 sekundach i zawsze ładnie słychać
Ja czasami trafię od razu a czasami mi się przesuwa maluch z prawego na lewy bok...więc jeszcze fika nieźleNiestety póki co nie. Działam tylko na detektorze. Zaczęłam czytać troszkę na forach i okazało się, że stetoskopem wcale nie tak łatwo coś usłyszeć więc można się chyba bardziej zestresować. Detektorem za to znajduje małego po max 2 sekundach i zawsze ładnie słychać
Ja też czasami złapie na 2 s z lewej a po chwili maluch leci na prawo, czasem sprawdzam jeszcze z prawej ale zazwyczaj już odpuszczam bo nie chce go denerwować ważne że serduszko bijeJa czasami trafię od razu a czasami mi się przesuwa maluch z prawego na lewy bok...więc jeszcze fika nieźle
Ja mam baby sound C1, jestem bardzo zadowolona z niegoMi dedektor w zupełności wystarcza. Jaki masz model?