Jak tam dziewczyny samopoczucie...mnie gania wilczy apetyt i jakoś od wczoraj zaczęłam odczuwać efekt podnoszenia się brzucha. Ruchy przemieszczają się coraz wyżej, jak do tej pory główne powiększenie brzucha znajdowało się w okolicy podbrzusza nad spojeniem łonowym tak teraz brzuch ogólnie zaczyna się robić okrągły coraz wyżej
reklama
Mnie nie opusza wieczna senność i mam bol żeber nie wiem dlaczego a ogólnie to ok brzuszek rośnieJak tam dziewczyny samopoczucie...mnie gania wilczy apetyt i jakoś od wczoraj zaczęłam odczuwać efekt podnoszenia się brzucha. Ruchy przemieszczają się coraz wyżej, jak do tej pory główne powiększenie brzucha znajdowało się w okolicy podbrzusza nad spojeniem łonowym tak teraz brzuch ogólnie zaczyna się robić okrągły coraz wyżej
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
A ja zaraz idę z mężem na kolacje do restauracji i juz nie mogę się doczekać aż się najjem
oooo randkaA ja zaraz idę z mężem na kolacje do restauracji i juz nie mogę się doczekać aż się najjem
Anaanaanaana
U mnie dzisiaj dzień aktywny, cały tydzień nic praktycznie nie robiłam a dzisiaj wstałam jak nowonarodzona i chciałam upiec dwie małe chałki a wyszły mi jak dwa bochenki chlebaJak tam dziewczyny samopoczucie...mnie gania wilczy apetyt i jakoś od wczoraj zaczęłam odczuwać efekt podnoszenia się brzucha. Ruchy przemieszczają się coraz wyżej, jak do tej pory główne powiększenie brzucha znajdowało się w okolicy podbrzusza nad spojeniem łonowym tak teraz brzuch ogólnie zaczyna się robić okrągły coraz wyżej
Załączniki
A ja zaraz idę z mężem na kolacje do restauracji i juz nie mogę się doczekać aż się najjem
Wyglądają przepysznieU mnie dzisiaj dzień aktywny, cały tydzień nic praktycznie nie robiłam a dzisiaj wstałam jak nowonarodzona i chciałam upiec dwie małe chałki a wyszły mi jak dwa bochenki chleba
Cześć Wam, spuchła mi stopa od dołu prawej nogi i boli mnie noga na dole podaczs chodzenia jestem w 16 tygodniu, czy wy też tak macie? Marie się bo jedno poronienie już za mną wczoraj byłam na kontroli i było ok a dziś ta nogaJa to poprostu się boję coś kupić. Przeszłam 6 poronień I może dopiero coś symbolicznego kupię po polowkowych.
Ale to myślisz, że to takie typowe zatrzymanie wody, puchnięcie nóg ? Może jakiś uraz stopy? Ja nie miałam w pierwszej ciąży ani jak do tej pory do czynienia z opuchlizną.Cześć Wam, spuchła mi stopa od dołu prawej nogi i boli mnie noga na dole podaczs chodzenia jestem w 16 tygodniu, czy wy też tak macie? Marie się bo jedno poronienie już za mną wczoraj byłam na kontroli i było ok a dziś ta noga
Nie to żaden uraz poprostu tak mi opuchla i boliAle to myślisz, że to takie typowe zatrzymanie wody, puchnięcie nóg ? Może jakiś uraz stopy? Ja nie miałam w pierwszej ciąży ani jak do tej pory do czynienia z opuchlizną.
reklama
Qruszon
Pytanie z inn
poprosze przepis na chlebuszekU mnie dzisiaj dzień aktywny, cały tydzień nic praktycznie nie robiłam a dzisiaj wstałam jak nowonarodzona i chciałam upiec dwie małe chałki a wyszły mi jak dwa bochenki chleba