reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Robimy masę 😂 ja cis czuje za może wrzesień w 38 pochodzę ale październik to już wątpię jak teraz są na styk :eek:
buhahaha dokładnie, będziemy turlać się jak kuleczki :)
ja widziałam ostatnio w Carry i C&A coś takiego a'la ciązowego w sensie spodni i leginsów, muszę dziś poprzymierzać co tam mają i stanik większy kupić ale taki sportowy bo te fiszbiny mnie do szału doprowadzają ...

reklama
buhahaha dokładnie, będziemy turlać się jak kuleczki :)
ja widziałam ostatnio w Carry i C&A coś takiego a'la ciązowego w sensie spodni i leginsów, muszę dziś poprzymierzać co tam mają i stanik większy kupić ale taki sportowy bo te fiszbiny mnie do szału doprowadzają ...
O tak staniki to samo. To daj znać jak coś znajdziesz fajnego i gdzie 😃 Ja widziałam tez ze h&m są fajne ciążowe, ale nie wiem czy tylko dla zaawansowanych maja czy tez dla takich początkowych tez

O tak staniki to samo. To daj znać jak coś znajdziesz fajnego i gdzie 😃 Ja widziałam tez ze h&m są fajne ciążowe, ale nie wiem czy tylko dla zaawansowanych maja czy tez dla takich początkowych tez
o właśnie H&M :)
ostatnio kupiłam coś takiego i jestem mega zadowolona i do tego majtki 2-paki białe i żółte
to bym chciała przymierzyć jak będzie https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0786187010.html

Ja chodziłam 32 lub 34 ateraz 36😃 ja to boję się iść na zakupy chyba poczekam do 30 września na te badania prenatalne i jak będzie dobrze to wybiorę się na zakupy.
Ja zwlekam dopóki mieszczę się w to co mam w szafie, na razie mam trzy pary 38 może starczy na wrzesień 😂 tylko staniki na bank muszę wymienić bo się nie da chodzić 😅😂

Ostatnia edycja:
Ja zwlekam dopóki mieszczę się w to co mam w szafie, na razie mam trzy pary 38 może starczy na wrzesień 😂 tylko staniki na bank muszę wymienić bo się nie da chodzić 😅😂
To koniecznie musisz go kupic😁 ja zrobię porządki w szafie i napewno coś luźnego wygrzebie. A później coś wymyślę. U mnie jest kilka fajnych ciucholandów i naprawdę fajne i nie drogie rzeczy można kupić często jeszcze nowe.

reklama
Ja od 6 nie śpię, ale mnie budzi toaleta 😂 Ja tez zaczynam powoli myśleć o jakiś zakupach spodniowych, zrobiło się chłodniej a wszystkie moje spodnie 36 w których chodziłam przed ciąża są za małe, wchodzę w 38 ale już jest tak na styk że siedzą dobrze, ale na jak długo 😂
Hahaha, widać, że podobne etapy ciąży, ja tez planuje podejść dzisiaj po zakupy, bo spodnie i staniki robią się niewygodne, a niedługo wyjeżdżam na miesiąc ;). Dzięki za podpowiedzi miejsc, pewnie tam posprawdzam ;).

Do góry