Imagi_nacja
Fanka BB :)
U mnie dwujajowa, lekarz mówił ze mogą byc roznej płóci ale no zobaczymy, jeszcze sporo czasu aż się dowiemJak jednojajowe to ta sama płeć Ale nie wiem, jak jest w Twoim przypadku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dwujajowa, lekarz mówił ze mogą byc roznej płóci ale no zobaczymy, jeszcze sporo czasu aż się dowiemJak jednojajowe to ta sama płeć Ale nie wiem, jak jest w Twoim przypadku
Jak tam dzisiaj poszło?Ja też dzisiaj na 16. Damy radę, już coraz bliżej!
Może tak, bo byłam państwowo i kręcił nosem. Teraz mam 30 wizytę i chce poprosić, ale się boję, że mi nie da.Ja jestem od 6 tygodnia, lekarz nawet sam zalecił iść na zwolnienie. Ale ja biorę tez zastrzyki i leki wiec może to, ale myśle ze jak pójdziesz prywatnie to każdy lekarz ci wystawi
Zawsze dobrze spróbować Lekarz powinien wystawić, tylko właśnie na NFZ to za bardzo im się nie chce takie rzeczy robićMoże tak, bo byłam państwowo i kręcił nosem. Teraz mam 30 wizytę i chce poprosić, ale się boję, że mi nie da.
pewnie im nas więcej tym lepiejCześć wszystkim.
Mogę jeszcze dołączyć do grupy? Termin mam na 27.03.2021r
Ja od 6 nie śpię, ale mnie budzi toaleta Ja tez zaczynam powoli myśleć o jakiś zakupach spodniowych, zrobiło się chłodniej a wszystkie moje spodnie 36 w których chodziłam przed ciąża są za małe, wchodzę w 38 ale już jest tak na styk że siedzą dobrze, ale na jak długopewnie im nas więcej tym lepiej
Witam dziewczyny sobotnio
ja już na nogach, nasza suczka o 3.50 w nocy stwierdziła, że już się wyspała i tak się dobijała, żeby ją wypuścić na ogród, że o 4.20 skapitulowałam i wstałam
jak tam samopoczucie dzisiaj i jakie plany sobotnie ?
u nas nad morzem ma być w końcu trochę cieplej, może jakiś spacerek
dzisiaj muszę skoczyć po zakupy i po galerii chciałam połazić za jakimiś leginsami z wyższym stanem albo spodniami luźniejszymi, bo te moje pomału zaczynają mnie uwierać
ja to samo nosiłam XS albo S, zależy jaka marka, teraz S ledwo się mieszczę, i już niektóre rzeczy na rozmiar M kupiłamJa od 6 nie śpię, ale mnie budzi toaleta Ja tez zaczynam powoli myśleć o jakiś zakupach spodniowych, zrobiło się chłodniej a wszystkie moje spodnie 36 w których chodziłam przed ciąża są za małe, wchodzę w 38 ale już jest tak na styk że siedzą dobrze, ale na jak długo
Robimy masę ja cis czuje za może wrzesień w 38 pochodzę ale październik to już wątpię jak teraz są na stykja to samo nosiłam XS albo S, zależy jaka marka, teraz S ledwo się mieszczę, i już niektóre rzeczy na rozmiar M kupiłam