reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Cześć wszystkim.
Mogę jeszcze dołączyć do grupy? Termin mam na 27.03.2021r
pewnie :) im nas więcej tym lepiej :)

Witam dziewczyny sobotnio :)
ja już na nogach, nasza suczka o 3.50 w nocy stwierdziła, że już się wyspała i tak się dobijała, żeby ją wypuścić na ogród, że o 4.20 skapitulowałam i wstałam :angry: :szok:
jak tam samopoczucie dzisiaj i jakie plany sobotnie ?
u nas nad morzem ma być w końcu trochę cieplej, może jakiś spacerek :)
dzisiaj muszę skoczyć po zakupy i po galerii chciałam połazić za jakimiś leginsami z wyższym stanem albo spodniami luźniejszymi, bo te moje pomału zaczynają mnie uwierać 😭

pewnie :) im nas więcej tym lepiej :)

Witam dziewczyny sobotnio :)
ja już na nogach, nasza suczka o 3.50 w nocy stwierdziła, że już się wyspała i tak się dobijała, żeby ją wypuścić na ogród, że o 4.20 skapitulowałam i wstałam :angry: :szok:
jak tam samopoczucie dzisiaj i jakie plany sobotnie ?
u nas nad morzem ma być w końcu trochę cieplej, może jakiś spacerek :)
dzisiaj muszę skoczyć po zakupy i po galerii chciałam połazić za jakimiś leginsami z wyższym stanem albo spodniami luźniejszymi, bo te moje pomału zaczynają mnie uwierać 😭
Ja od 6 nie śpię, ale mnie budzi toaleta 😂 Ja tez zaczynam powoli myśleć o jakiś zakupach spodniowych, zrobiło się chłodniej a wszystkie moje spodnie 36 w których chodziłam przed ciąża są za małe, wchodzę w 38 ale już jest tak na styk że siedzą dobrze, ale na jak długo 😂

Ja od 6 nie śpię, ale mnie budzi toaleta 😂 Ja tez zaczynam powoli myśleć o jakiś zakupach spodniowych, zrobiło się chłodniej a wszystkie moje spodnie 36 w których chodziłam przed ciąża są za małe, wchodzę w 38 ale już jest tak na styk że siedzą dobrze, ale na jak długo 😂
ja to samo nosiłam XS albo S, zależy jaka marka, teraz S ledwo się mieszczę, i już niektóre rzeczy na rozmiar M kupiłam :confused:

reklama
Do góry