mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
z tego co liczyłam 12 t 4 d ......A w którym tygodniu ciazy będziesz je miała? Ja mam dzisiaj 11w6d według ostatniej miesiączki. Wierze ci bo ja myślałam ze zejdę do tego czasu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tego co liczyłam 12 t 4 d ......A w którym tygodniu ciazy będziesz je miała? Ja mam dzisiaj 11w6d według ostatniej miesiączki. Wierze ci bo ja myślałam ze zejdę do tego czasu
To jeszcze trochę ci zostało. Ja czekałam półtora tygodnia na prenatalne, bo lekarka idzie na urlop i już za tydzień by nie było terminów, wiec długo nie czekałam ale dzisiaj to byłam taka zestresowana A za tydzień mam u swojego lekarza wizytę kontrolnąz tego co liczyłam 12 t 4 d ......
położna mi mówiła żeby się jak najwcześniej tam umawiać bo potem nie będzie terminówTo jeszcze trochę ci zostało. Ja czekałam półtora tygodnia na prenatalne, bo lekarka idzie na urlop i już za tydzień by nie było terminów, wiec długo nie czekałam ale dzisiaj to byłam taka zestresowana A za tydzień mam u swojego lekarza wizytę kontrolną
Kurde to ładne tam macie obłożenie. A jakie miasto?położna mi mówiła żeby się jak najwcześniej tam umawiać bo potem nie będzie terminów
ja mieszkam w Rumi, ale badanie mam w GdyniKurde to ładne tam macie obłożenie. A jakie miasto?
To rzeczywiście…ja Częstochowa i nawet prenatalne zrobili mi na NFZ, i aż w szoku ze tylko tyle czekaniaja mieszkam w Rumi, ale badanie mam w Gdyni
obłożenie jest masakryczne .....
ja tez mam prenatalne na NFZ, ale tylko 1 przychodnia i 1 klinika to robi w Gdyni, więc terminy są takie a nie inne, no cóż trzeba będzie jakoś to wytrzymać i cierpliwie poczekać .....To rzeczywiście…ja Częstochowa i nawet prenatalne zrobili mi na NFZ, i aż w szoku ze tylko tyle czekania
Ja jestem od 6 tygodnia, lekarz nawet sam zalecił iść na zwolnienie. Ale ja biorę tez zastrzyki i leki wiec może to, ale myśle ze jak pójdziesz prywatnie to każdy lekarz ci wystawiDziewczyny czy jesteście już na zwolnieniach? Jak do tego podchodzi lekarz, na początku ciąży?
Jak jednojajowe to ta sama płeć Ale nie wiem, jak jest w Twoim przypadkuDobrze wiedzieć od doświadczonych mam Ciekawa jestem już aż co mi powie w piątek Marzy mi się parka, bo jak dwóch chłopaków to nie wiem jak dam radę hehe