reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
To jeszcze trochę ci zostało. Ja czekałam półtora tygodnia na prenatalne, bo lekarka idzie na urlop i już za tydzień by nie było terminów, wiec długo nie czekałam ale dzisiaj to byłam taka zestresowana 😃 A za tydzień mam u swojego lekarza wizytę kontrolną
położna mi mówiła żeby się jak najwcześniej tam umawiać bo potem nie będzie terminów 😬

To rzeczywiście…ja Częstochowa i nawet prenatalne zrobili mi na NFZ, i aż w szoku ze tylko tyle czekania
ja tez mam prenatalne na NFZ, ale tylko 1 przychodnia i 1 klinika to robi w Gdyni, więc terminy są takie a nie inne, no cóż trzeba będzie jakoś to wytrzymać i cierpliwie poczekać .....
dobrze, ż Nikodem od 1 września idzie do szkoły, to znowu będzie wesoło :rolleyes: 😍:rolleyes:😍:rolleyes:

reklama
Do góry