Cena i dostępnością chyba tylkoTak sobie czytam komentarze na temat tych badań i tak się zastanawiam czym one się od siebie różnią?
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cena i dostępnością chyba tylkoTak sobie czytam komentarze na temat tych badań i tak się zastanawiam czym one się od siebie różnią?
A jaką dawkę miałaś?Dziewczyny
13.07 moje TSH po eutyroxie było 1.34 odstawił eutyrox i wzrosło dziś do 2.44.
Wrócić do niego? Czy czekać na wizytę u endokrynolog która ma 11.08
Jasne, ze będą wyjątki od reguły. Szczepionka na pewno nie jest doskonała. Ludzie dedykują swoje życia badaniom nad jedna choroba. Niecale 1,5 roku w badaniu wirusa i opracowywaniu szczepionki, to kosmos. Pomimo tego uwazam ze pracują nad tym wybitni specjaliści i im ufam.Wiesz z tym przebiegiem łagodnym u osób zaszczepionych to tak nie do końca. Znam przypadki kilku osób które przed szczepieniem przeszły covida w miarę ok w domu a po szczepieniu znowu zachorowały i skończyly w szpitalu.
Zauważyłam ostatnio że osoby starsze jak sądzę są zaszczepione i już dystansu nie trzymaja tak jak wcześniej.
Mam odmienne zdanie na ten temat ale pozwól że nie będziemy pisać na temat covida bo to nie miejsce. Każdyma prawda do swojej opinii na ten temat i ja to szanuje.Nie ma pewności, że to nie inna odmiana covida i że bez szczepienia nie byłoby jeszcze gorzej... Ja niestety mam znajomych na tamtym świecie. Nie byli zaszczepieni
Statystyki mówią jednak, że odkąd są szczepienia, hospitalizacji i zgonów jest mniej.
A gdzie ją znaleźć?Dziewczyny jest już grupa zamknięta
Ja się zastanawiam czy wg będę robić takie badania, przecież jak coś wyjdzie nie tak to nic i tak nie będę mogła z tym zrobić. Po co mam się denerwować przez całą ciążęA propo testow nipt
Moja kolezanka zrobila w ciazy test nifty
I wyszlo jej ze dziecko ma zespol turnera i wyobrazcie sobie ze amniopunkcja wykluczyla wade i dziecko urodzilo sie zdrowe
Byla 5 przypadkiem w polsce z fałszywie pozytywnym testem... Klinika jej przypadek na swojej stronie opisala...
Zależy co wyjdzie i jaki ma się światopogląd, że tak to ujmę.Ja się zastanawiam czy wg będę robić takie badania, przecież jak coś wyjdzie nie tak to nic i tak nie będę mogła z tym zrobić. Po co mam się denerwować przez całą ciążę
Ja tak samo sierpień I to w sumie chyba już za jakieś 2-3 tygodniemi tez na poczatku lipca mowila ze do konca wakacji czyli do konca sierpnia
moze przedluzyli choc ja i tak w sierpniu bede robic