reklama
Gabi99
Zaangażowana w BB
Ja będę robić Sanco, bo wynik jest do 5 dni roboczych. Nie wysyłają próbek za granicę, tylko testują w Warszawie.Ja w każdej ciąży robiłam usg prenatalne. Teraz po 3 ciaży gdzie wyszło, że dzieciaczek miał zespół patou, to pomimo, że nie kwalifikuję się wiekiem to mam za darmo prenatalne i pappa i to hcg. Wcześniej myślałam tylko o usg i nifty, ale teraz zrobie wszystkie badania refundowane. I kurcze mocno zastanawiam się nad nifty, jest drogie, ale napewno spokój jest duży po takim badaniu.
A te dziewczyny co chcą robić badania wolnego dna płodu to wszystkie wybieracie nifty, czy któraś z Was może wybiera sanco czy harmony? Wiem że dużo jest tych testów i też jestem ciekawa Waszego wyboru
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Mi też przemknęło leczo bo posiadam je w lodówce no ale niestety to nie toTak pisalyscie o tym jedzeniu że i ja robiłam się głodna...Chyba zrobię leczo
nifty robione w Chinach wynik do 5dni roboczychJa będę robić Sanco, bo wynik jest do 5 dni roboczych. Nie wysyłają próbek za granicę, tylko testują w Warszawie.
probka leci specjalna przesylka medyczna ekspresowa
Mario95
jesli ty nie chcesz to podeslij nie będę musiała robićMi też przemknęło leczo bo posiadam je w lodówce no ale niestety to nie to
smerfetka90
Ja we Wroclawiu tez bylam w Luxmedzie i tez mi wie wydaje ze calkiem ok wszystko widzialamJa prowadzę ciążę w Luxmed w Poznaniu i nie narzekam na sprzęt poszłam w 7 plus 3 i podobnie wyszło z USG widziałam serduszko i Dzieciątko więc to może zależy od miasta
OsnowaM
Dr Bałasz w arceMożesz zdradzić nazwisko lekarza? Jestem spod Krakowa i chętnie się dowiem
To prawdaPonoć drugie zazwyczaj jest przeciwieństwem
developerka
Ooo to nie słyszałam o nimDr Bałasz w arce
reklama
Gdybym tylko wiedziała wcześniej... a teraz mimo, że wiem, że sprzęt mógł być byle jaki, to i tak się martwię bardziej niż przed usg :/Szczecin. Ja słyszałam, że to problem większości luxmedów i tylko nieliczne mają dobry sprzęt, a większość właśnie tragiczny. :/ Nie bardzo w to wierzyłam, ale teraz już wierzę... Myślałam, że jak luxmed, to jednak się płaci za jakość. Ale jednak chyba nie do końca... Tu na wątku o luxmedzie było już kilka razy i na innych wątkach też. Dlatego naprawdę, nie martw się. Idź za tydzień albo idź gdzieś indziej, gdzie mają lepszy sprzęt. Ja do luxmedu już nie wracam, nie będę się denerwować...