No i bardzo dobrze! Ja już to mam za sobą i wiesz co usłyszałam w pracy "nie przejmuj się, musisz teraz dbać o siebie, a praca jest na drugim miejscu" A ja się tak stresowałam Teraz przynajmniej męczę się w domu, a nie publicznie.Po kolejnym ciężkim dniu mam przemyślenie.
Uwaga ... Pierdziele ta robotę! Mówię w pracy jak jest, ja się nie będę stresowac wizja publicznego pawia w pracy Musi być wszystko dobrze, serduszko bije, objawów mi przybywa a to ponoć dobry znak, nie będę się zmuszać do zadowalania wszystkich wokół skoro mój stan na to nie pozwala. Postanowione, mam nadzieję że do środy mi nie przejdzie odwaga (w środę mój szef wraca z urlopu)
reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Gratuluję przemyślenia! Do boju !Po kolejnym ciężkim dniu mam przemyślenie.
Uwaga ... Pierdziele ta robotę! Mówię w pracy jak jest, ja się nie będę stresowac wizja publicznego pawia w pracy Musi być wszystko dobrze, serduszko bije, objawów mi przybywa a to ponoć dobry znak, nie będę się zmuszać do zadowalania wszystkich wokół skoro mój stan na to nie pozwala. Postanowione, mam nadzieję że do środy mi nie przejdzie odwaga (w środę mój szef wraca z urlopu)
Alexz89
Mi ostatnio powiedziała pewną mądrą rzecz moja kumpela z pracy - , że ciąża to niby nie choroba, ale jak co do czego by doszło, to było by gadanie dlaczego się wcześniej nie poszło na L4. Tu już nie chodzi tylko o twoje zdrowie - tu chodzi o dziecko (i tak- choć wiem, że to jest płód to mimo wszystko mówię z mężem do brzucha jakby nasza fasolka miała wszytko zrozumieć ) . Stres i zamartwianie się nie służy tobie a tym bardziej maluchowi.Po kolejnym ciężkim dniu mam przemyślenie.
developerka
Nie no bez przesady to co przez tyle czasu nie miała okresu i się tym nie zainteresowała? Albo dlaczego urósł jej brzuch, przez jedzenie? Takie przypadki może były za czasów naszych babć, kiedy diagnostyka, dokształcanie i ginekologia nie była jeszcze taka rozwinięta uwierzę, że ktoś dowiaduje się w 3, 4, 5 miesiącu, bo ok może całe życie miał jakieś problemy hormonalne, problemy z miesiączką, plamienia albo jej brak przez dłuższy czas i dlatego nie zwracał zbytnio uwagi, ale w 8 miesiącu w obecnych czasach, to dla mnie nie do pojęciaTego nie można brać zbyt dosłownie, wszystko zależy od tego kiedy ktoś się dowiaduje Znam przypadek dziewczyny, która zorientowała się w 8. miesiącu
WiosennyTulipan
Mnie też męczą problemy żołądkowe i zaczęłam brać ten probiotyk, jest bezpieczny w ciąży.Nie dość że się obudziłam z zapchanym nosem z bólem głowy i mdłościami to jeszcze biegunka...serio ?!
Załączniki
Mario95
gratulacje który tc?Hej Dziewczyny jestem juz po. Serduszko bije. Tętno wynosi 143. CRL 6.0mm to dobrze? Z usg wychodzi tak samo jak z OM
Milostka
Aktywna w BB
Hahaha i ja mam dokładnie to samo, kostka wc nigdy nie miała takiego zapachu najpierw dostało się mężowi, że pewnie kupił jakąś nową, a później się zorientowałam, że tylko mi tak wszystko zalatujeO matko...mam tak samo. Wszystkie te żele i płyny pachną tak intensywnie...najgorzej kiedy mam skorzystać z toalety - kostki do toalety i odświeżacz jest tak intensywny, że głowę muszę trzymać nad umywalką bo boje się, że zaraz pawia puszczę...
Cukierkowa20pare
Gratulacje rośnijcie zdrowoHej Dziewczyny jestem juz po. Serduszko bije. Tętno wynosi 143. CRL 6.0mm to dobrze? Z usg wychodzi tak samo jak z OM
reklama
stillgrey213
W ktorym tc jestes? Bardzo sie ciesze, ze wszystko jest dobrze i mozesz odetchnac choc przez chwileHej Dziewczyny jestem juz po. Serduszko bije. Tętno wynosi 143. CRL 6.0mm to dobrze? Z usg wychodzi tak samo jak z OM