reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Właśnie, dziewczyny, jak u Was ze współżyciem. My z mężem się boimy i chyba ciąża będzie cała w celibacie 🙈
Nam lekarz kazał na razie się wstrzymać i nie współżyć, więc się do tego stosujemy. Ale robię dobrze partnerowi, jak ma ochotę, bo po co ma się chłopak męczyć. 🤭
Dziewczyny a przy jakiej becie powinnien być już zarodek i ❤️?
Powyżej 10-12 tys zazwyczaj już jest :)

reklama
Właśnie, dziewczyny, jak u Was ze współżyciem. My z mężem się boimy i chyba ciąża będzie cała w celibacie 🙈
My normalnie współżyjemy. Poki nie mam przeciwwskazań, to korzystamy :) mam nadzieję, że będzie jak w pierwszej i do samego końca będzie można :)

Ja dzisiaj jestem jakaś taka wymęczona życiem 🤣

ja w domu mam detektor tetna i juz w panice chcialam go wypribowac ale na szczescie baterie sie wyladowaly :p
w poprzedniej ciazy w 10tc juz slyszlaam serduszko ale teraz ledwo 9 zaczynam :p wiec na pewno za wczesnie zeby cos wysluchac

reklama
My normalnie współżyjemy. Poki nie mam przeciwwskazań, to korzystamy :) mam nadzieję, że będzie jak w pierwszej i do samego końca będzie można :)

Ja dzisiaj jestem jakaś taka wymęczona życiem 🤣
Ja to samo, ale to już od tygodnia 🙈 Jeju mam nadzieję że to przejdzie bo jestem nie do życia... Podobno najgorszy pierwszy trymestr a później z górki, oby 🙈

Do góry