Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja jutro po 12 odbieram wynik powtórki. Zobaczymy jaki przyrost zanotowała moja dzidziaJa tez robię pierwsza jutro czyli w 35 dniu. Tylko ja wyniki będę mieć kolejnego dnia.
wracam właśnie z urlopu i o niczym innym niż beta nie myśle
Witaj! 10 dpo to rzeczywiście bardzo wcześnie. Trzymam kciuki!Cześć Ja chyba nieśmiało do Was dołączę. Wczoraj miałam ledwo widoczny cień na teście, a dzisiaj już blada, różowa kreska. Jutro zrobię betę i progesteron. Boje się cieszyć, bo to dopiero 10 dpo, ale wierzę, że będzie dobrze
Cześć Ja chyba nieśmiało do Was dołączę. Wczoraj miałam ledwo widoczny cień na teście, a dzisiaj już blada, różowa kreska. Jutro zrobię betę i progesteron. Boje się cieszyć, bo to dopiero 10 dpo, ale wierzę, że będzie dobrze
Jak na 10 dpo to kreska już jest bardzo widoczna gratulacjeCześć Ja chyba nieśmiało do Was dołączę. Wczoraj miałam ledwo widoczny cień na teście, a dzisiaj już blada, różowa kreska. Jutro zrobię betę i progesteron. Boje się cieszyć, bo to dopiero 10 dpo, ale wierzę, że będzie dobrze
Ja tak samo Ginekolog pozwala, działamy normalnieU nas zawsze z tym nie było problemu, zielone światło mieliśmy od ginekologa i teraz też działamy Preglife
Ja miałam wczoraj chlodniczek MniamJak Wam mija niedziela? Ja zrobiłam dzisiaj chłodnik litewski, bo miałam smaka
Poza tym ogóreczki małosolne i dżem truskawkowy. Przyznam, że trochę mnie to zmęczyło