reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Ja tez robię pierwsza jutro czyli w 35 dniu. Tylko ja wyniki będę mieć kolejnego dnia.
wracam właśnie z urlopu i o niczym innym niż beta nie myśle 🤗

reklama
Cześć ☺️ Ja chyba nieśmiało do Was dołączę. Wczoraj miałam ledwo widoczny cień na teście, a dzisiaj już blada, różowa kreska. Jutro zrobię betę i progesteron. Boje się cieszyć, bo to dopiero 10 dpo, ale wierzę, że będzie dobrze ❤️

Załączniki

• IMG_20210627_082533.jpg
    IMG_20210627_082533.jpg
    353,2 KB · Wyświetleń: 99
Cześć ☺️ Ja chyba nieśmiało do Was dołączę. Wczoraj miałam ledwo widoczny cień na teście, a dzisiaj już blada, różowa kreska. Jutro zrobię betę i progesteron. Boje się cieszyć, bo to dopiero 10 dpo, ale wierzę, że będzie dobrze ❤️

Piękna kreska jak na 10 dpo! Witaj i gratuluję 🥰

Jak na 10 dpo to kreska już jest bardzo widoczna 😍 gratulacje

Jak Wam mija niedziela? Ja zrobiłam dzisiaj chłodnik litewski, bo miałam smaka 😋
Poza tym ogóreczki małosolne i dżem truskawkowy. Przyznam, że trochę mnie to zmęczyło 😅

Załączniki

• 47cf5805-152c-4c03-bdc4-9336b5f563a2.jpg
    47cf5805-152c-4c03-bdc4-9336b5f563a2.jpg
    100,2 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry