reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Ja tez robię pierwsza jutro czyli w 35 dniu. Tylko ja wyniki będę mieć kolejnego dnia.
wracam właśnie z urlopu i o niczym innym niż beta nie myśle 🤗

reklama
Cześć ☺️ Ja chyba nieśmiało do Was dołączę. Wczoraj miałam ledwo widoczny cień na teście, a dzisiaj już blada, różowa kreska. Jutro zrobię betę i progesteron. Boje się cieszyć, bo to dopiero 10 dpo, ale wierzę, że będzie dobrze ❤️

Załączniki

• IMG_20210627_082533.jpg
    IMG_20210627_082533.jpg
    353,2 KB · Wyświetleń: 102
Cześć ☺️ Ja chyba nieśmiało do Was dołączę. Wczoraj miałam ledwo widoczny cień na teście, a dzisiaj już blada, różowa kreska. Jutro zrobię betę i progesteron. Boje się cieszyć, bo to dopiero 10 dpo, ale wierzę, że będzie dobrze ❤️

Piękna kreska jak na 10 dpo! Witaj i gratuluję 🥰

Jak na 10 dpo to kreska już jest bardzo widoczna 😍 gratulacje

Jak Wam mija niedziela? Ja zrobiłam dzisiaj chłodnik litewski, bo miałam smaka 😋
Poza tym ogóreczki małosolne i dżem truskawkowy. Przyznam, że trochę mnie to zmęczyło 😅

Załączniki

• 47cf5805-152c-4c03-bdc4-9336b5f563a2.jpg
    47cf5805-152c-4c03-bdc4-9336b5f563a2.jpg
    100,2 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry