Co to za apka??Ooo to tak jak u mnie apka pokazuje również 4+6 i żadnych objawów ciąży jak w pierwszej
reklama
Beta super moim zdaniem! Na progesteronie się nie znam, ale tez mize zbadam w poniedziałek.Czy żadna z Was nie wie co z tym progesteronem? Nie badałyście?
Mnie trochę podbrzusze pobolewa, a piersi prawie wcale. Martwi mnie to. Co to za apka, bo ja niewtajemniczona?Hej czy macie jakieś objawy ciąży? Ja wg apki 4+6, ale wiem ze owu była późno, więc z dwa a trzy dni mniej. Objawów nie widać. Trochę bolą czasem piersi, ale np dziś nie.
agabaj92
Fanka BB :)
U nas zawsze z tym nie było problemu, zielone światło mieliśmy od ginekologa i teraz też działamyDziękuję za słowa otuchy [emoji8]
Powiedzcie mi, czy przytulacie się z mężem, czy na razie mają zakaz?
PreglifeCo to za apka??
Na ból gardła płucz gardło wodą z solą. Naprawdę pomaga!Nie wiem, na razie niczym wypiłam właśnie mleko z masłem, miodem i czosnkiem
Trzymam kciuki!Mam zamiar w poniedziałek
Ja od piątku robię codziennie testy, żeby przeżyć do poniedziałkowej bety i dopiero dzisiaj mocna kreska - 31dc. Piersi nie bolą, więc i tak się denerwuję…Na drugim już krecha ciemniejsza. U mnie w pierwszej ciąży blada dosłownie blada krecha, kilka dni później już ciemniejsza jak u ciebie i teraz sobie śpi ta kreseczka w łóżeczku [emoji16] Teraz miałam dużo wyraźniejszą kreskę na pierwszym teście.
Załączniki
Ewi12
Ale już mocna krechaJa od piątku robię codziennie testy, żeby przeżyć do poniedziałkowej bety i dopiero dzisiaj mocna kreska - 31dc. Piersi nie bolą, więc i tak się denerwuję…
Ja w pon też robię betę (drugą) i mam nadzieję, że szybko zleci do wieczora aby poznać wyniki i liczę na dobre wieści
Śniło mi się dzisiaj, że mamę pytałam jaki miała przyrost bety w ciąży
Ewi12
Mnie piersi też nie bolą, a dziś 32dc. Wczoraj beta 1833Ja od piątku robię codziennie testy, żeby przeżyć do poniedziałkowej bety i dopiero dzisiaj mocna kreska - 31dc. Piersi nie bolą, więc i tak się denerwuję…
reklama
blanny
Piękna mocna kreska!Ja od piątku robię codziennie testy, żeby przeżyć do poniedziałkowej bety i dopiero dzisiaj mocna kreska - 31dc. Piersi nie bolą, więc i tak się denerwuję…
Trzymam kciuki za Wasze poniedziałkowe bety