Ewi12
Fanka BB :)
Ja jutro drugą robię więc wieczorem też już będę wiedzieć czy idziemy w dobrą stronęNo to jesteśmy we trzy. Tyle że ja jutro odbieram i sprawdzę jak tam przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro drugą robię więc wieczorem też już będę wiedzieć czy idziemy w dobrą stronęNo to jesteśmy we trzy. Tyle że ja jutro odbieram i sprawdzę jak tam przyrost
U mnie wg apki 5+1 i dopiero 15 lipca idę do lekarzaWg apki jutro będzie 5+0, ale wiem, że miałam później owulację
Czasem nawet prenatalne ok 13tc jest dopochwowo. Początki ciąży do ok 14-15 tyg są dopochwowo potem dopiero USG przez powłoki brzuszneJa mam 4+3 więc czekam na info od Ciebie bo gina mam w czwartek więc wolę się przygotować. Nie wiem w sumie jak wygląda wizyta itp. Bo rozumiem, że będzie badanie ręką, ale USG też tylko dopochwowe czy zwykłe?
Koniecznie daj znać!!!Ja jutro wizyta u gina i mimo że cały czas tłumaczę sobie, że na 90% nie będzie nic widać (bo jest za wcześnie) to i tak wiem, że jak nic nie będzie, to będę panikować
U mnie wg apki 5+1 i dopiero 15 lipca idę do lekarza
Koniecznie daj znać!!!
A betę spr? Bo czytałam, że na jej podstawie można się nastawiać czy będzie już może chociaż pęcherzyk widoczny...
U mnie to samo. I w piątek chce się dostać do lekarza. Ale najpierw beta i przyrost przede mnąWg apki jutro będzie 5+0,
Trzymam kciuki! U mnie przy 4+4 jak wiesz był juz pęcherzyk widoczny, więc jak Twój ginekolog ma dobry sprzęt to jest duża szansa, że 5+0 zobaczysz Daj znać!Ja jutro wizyta u gina i mimo że cały czas tłumaczę sobie, że na 90% nie będzie nic widać (bo jest za wcześnie) to i tak wiem, że jak nic nie będzie, to będę panikować
Si dokładnie, bo wszystko zależy od tego gdzie będzie dzidziuś umiejscowiony i czy przez powłoki brzuszne coś będzie widać. Najczęściej u Pań przy kości dłużej się wykonuje usg dopochwowe.Czasem nawet prenatalne ok 13tc jest dopochwowo. Początki ciąży do ok 14-15 tyg są dopochwowo potem dopiero USG przez powłoki brzuszne
Samo badanie mnie nie przeraża bo dosyć regularnie chodzę do ginekologa także USG nie jest dla mnie nowością. Liczę tylko, że już coś zobacze bo będę 5+0Trzymam kciuki! U mnie przy 4+4 jak wiesz był juz pęcherzyk widoczny, więc jak Twój ginekolog ma dobry sprzęt to jest duża szansa, że 5+0 zobaczysz Daj znać!
Si dokładnie, bo wszystko zależy od tego gdzie będzie dzidziuś umiejscowiony i czy przez powłoki brzuszne coś będzie widać. Najczęściej u Pań przy kości dłużej się wykonuje usg dopochwo
Trzymam kciuki zeby tak było Dużo właśnie zależy od sprzętu ginekologa. Chodzisz prywatnie czy nfz?Samo badanie mnie nie przeraża bo dosyć regularnie chodzę do ginekologa także USG nie jest dla mnie nowością. Liczę tylko, że już coś zobacze bo będę 5+0