Gratuluje! Ale widok, takie maleństwo kochaneNo to chyba i ja sie przywitam
To moja 11 ciaza ale mam 3 dzieci
Ta ciaza na tonie lekow więc mam nadzieje ze sie w koncu uda
Jestem 6t0d i dzisiaj zobaczylam serduszko a malutek ma już 5mm
Termin porodu wychodzi mi na 3 marca Zobacz załącznik 1290844
reklama
Asjunia
Fanka BB :)
Ja tak mam raz jest dość intensywnie, potem nie czuje nic, jakby ciąży nie było także to chyba norma
czyli to chyba normalne ale cz
Ale super juz miec takie zdjecie i widziec ten malutki punkcik Mam nadzieje, ze tym razem i ja sie doczekamNo to chyba i ja sie przywitam
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Gratulacje !!!! Też mam 3 dzieci :-)No to chyba i ja sie przywitam
basia.sinkiewicz
Ja mam to samo. Wgl jestem bez sił. Nic mi się wgl nie chce. Gdzie ja to taki żywioł jestem. Nie lubię się nudzić. Hahah niewiem co się ze mną dzieje
A ja czekam na dzisiejsze wyniki bety, tsh i progesteronu. Od 11:15 spałam w najlepsze przez prawie godzinę. Dzisiaj mam urlop więc mogę, ale nie wiem jak ja wytrzymam w pracy od 9 do 17 w środę. Taki śpioch mnie bierze [emoji42] a tu dzisiaj czeka jeszcze pranie, gotowanie, sprzątanie, zakupy. Mąż dzisiaj pracuje, więc chciałabym się ogarnąć, ale siły zerowe... A jutro o 12 gin i nie mogę się doczekać [emoji4]
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Nie wiem czy bym wytrzymała , ale też wydaje mi się że mój sam by się domyślił No bo okresu nie mam i jak by doszło do przytulanek to odrazu by wiedziałDziewczyny czy któraś jest taka szalona jak ja i nadal nie powiedziała mężowi o ciąży? Ja poroniłam dwa razy 6+2 i 6+4 więc jakoś tak mam zakodowane. Do gina też się wybiorę za tydzień jak już zobaczę 7+0. I chyba wtedy jak będę miała czarno na biała potwierdzone przez ginekologa ze ciąża się rozwija prawidłowo, powiem mężowi. Tydzień czekania, ale na razie nie mam ciężkich do zniesienia objawów więc nie jest trudno.
Ostatnio byliśmy na grillu na zakończenie sezonu piłkarskiego dla dzieci i prosiłam o piwo 0,0% ale przyniosl bez zbędnych pytań.
godzbal
Mam wyniki bety. Jestem 7 dni przed planowanym okresem i beta 50.8
Dodam, że z synem dwa dni po miałam 108
Glukoza, morfologia i tarczyca w normie
W środę powtórzę betę i zobaczymy jaki będzie przyrost
@Ann_ w pierwszej ciąży nie powiedziałam od razu mężowi. Chciałam mu zrobić niespodziankę na dzień taty, więc dowiedział się tydzień później po zrobieniu testu
Dodam, że z synem dwa dni po miałam 108
Glukoza, morfologia i tarczyca w normie
W środę powtórzę betę i zobaczymy jaki będzie przyrost
@Ann_ w pierwszej ciąży nie powiedziałam od razu mężowi. Chciałam mu zrobić niespodziankę na dzień taty, więc dowiedział się tydzień później po zrobieniu testu
Otylia.
Nie za wiele ale były.Przy Twojej becie to w sumie przychodzi na myśl ciąża bliźniacza W rodzinie były takie przypadki?pTrzymam kciuki za drugi pęcherzyk w czwartek
J
julianap
Gość
GratulacjeNo to chyba i ja sie przywitam
Ewi12
Ja też idę w czwartek będzie to 6+1. Byłam w zeszłym tyg z tym plamieniem i mialam podejść za 10 dni ale nie ma terminów do tego gina na sobotę, a kolejne są dopiero na połowę przyszłego tygodnia, a ten mi podpasowal i jak już zaczął to niech kończy Teoretycznie się aż tak nie spieszę... boje się troche, że nic nie będzie jeszcze widoczne w pęcherzyku i stresik znowu ... Ale dostałam duphaston i mi się skończą tabsy właśnie w sob, a to dla mnie ważne czy mam brać dalej....także idę po 8, a nie 10 dniach na kontrolę ale bym chciała aby ten pęcherzyk nie był tym razem pusty ze stresu aż mam mdłości heheŁo ....to widzę, że na czwartek nas sporo. Oby były już te serduszka liczę, że przy 6+0 (6+3) będzie już słychać co nieco Czytałam, że już od 37 dc dało się usłyszeć serce, a najpewniej od 40 dnia. U mnie będzie 44 więc liczę na to!
reklama
J
julianap
Gość
Ja jak pracuje 8-16 to mam dwa takie poważne zjazdy energetyczne Jak już kończę pracę w domu, zamykam komputer punkt 16:00 to od razu idę spać Przez ten tryb śpiocha to poważnie się zastanawiam nad jakimś wolnym, bo naprawdę ciężko wytrzymaćA ja czekam na dzisiejsze wyniki bety, tsh i progesteronu. Od 11:15 spałam w najlepsze przez prawie godzinę. Dzisiaj mam urlop więc mogę, ale nie wiem jak ja wytrzymam w pracy od 9 do 17 w środę. Taki śpioch mnie bierze a tu dzisiaj czeka jeszcze pranie, gotowanie, sprzątanie, zakupy. Mąż dzisiaj pracuje, więc chciałabym się ogarnąć, ale siły zerowe... A jutro o 12 gin i nie mogę się doczekać