agabaj92
Fanka BB :)
Ooo, a o której masz godzinie? Jak również mam 15 lipca pierwszą wizytę ale u mnie będzie 7+5Ja mam pierwszą wizytę 15 lipca czyli jeżeli dobrze liczę będę 6+2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo, a o której masz godzinie? Jak również mam 15 lipca pierwszą wizytę ale u mnie będzie 7+5Ja mam pierwszą wizytę 15 lipca czyli jeżeli dobrze liczę będę 6+2
W moim przypadku beta ładnie spadła, wszystko mówi doktorka ze u mnie okej i dała nam zielone światło bo laparo miałam robiona i tez mówiła ze jej szkoda. A ze rok na odczekanie to takie bardziej książkowe i każdy ginekolog się tego trzyma bo zasniad jest rzadki i lekarze nie maja tak doświadczenia to zawsze rok rok rok. A ona przedyskutowała z innymi lekarzami na jakimś dużym konsylium mój przypadek i powiedziała ze się staramy, oczywiście strach jest straszny ale jej zaufałam bo strasznie pragnę dziecka …Nie musieliście odczekać roku po zaśniadzie? Przykro mi z powodu twoich strat
O 15:50 wybieram dopiero po pracy.Ooo, a o której masz godzinie? Jak również mam 15 lipca pierwszą wizytę ale u mnie będzie 7+5
Ja tak mam raz jest dość intensywnie, potem nie czuje nic, jakby ciąży nie było także to chyba normalhej dziewczyny. Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluje ja juz zapisana na wizyte u poloznej na 4.08 czyli czeka mnie miesiac czekania. Z kolei usg bede miec zrobione wczesniej w 8-9 tygodniu ciazy czyli za jakies 2-3 tygodnie objawy jakos mnie opusily, bo poza nabrzmialymi piersiami nic nie czuje. Tez tak macie, ze jednego dnia czujecie bardziej, a na drugi Wam mija itd? Bo momentami to zaczynam sie stresowac czy napewno wszystko ok
Ja też mam 15 lipca o 16:15. U mnie będzie 6+5. A Ty o której godzinie?Ooo, a o której masz godzinie? Jak również mam 15 lipca pierwszą wizytę ale u mnie będzie 7+5
O 15:50 wybieram dopiero po pracy.
Ja mam o 9.50 i mąż musi wolne wziąć bo malucha nie mamy z kim zostawić a lepiej żebym sama jechała do lekarza. U mnie będzie 7+5Ja też mam 15 lipca [emoji16] o 16:15. U mnie będzie 6+5. A Ty o której godzinie?